Samla lån och krediter

Genom att samla alla dina lån och krediter hos Lendify kan du sänka din månadskostnad

Förbättra din ekonomi - sänk din ränta

I Sverige sitter hundratusentals personer och betalar för hög ränta på sina lån och kreditkort. Det är något vi på Lendify vill ändra på. Med modern teknik kapar vi bort banken och kan på så sätt ofta erbjuda klart lägre räntor. 2016 lyckades vi i snitt sänka månadskostnaden för våra låntagare med 1 950 kr! Vill du också sänka räntan och månadskostnaden på dina privatlån? Samla dina lån hos Lendify och se hur mycket lägre ränta just du kan få!

Därför ska du samla dina lån

Om du har flera små och dyra krediter så kan du med stor sannolikhet sänka räntan genom att ta ett större lån hos Lendify och ersätta dina befintliga krediter med detta. Våra låntagare sänker i snitt sin månadskostnad med 1 950 kr när de ersätter sina lån med ett Lendify-lån. Dessutom finns goda möjligheter till bättre lånevillkor om det visar sig att din ekonomi har förbättrats sedan du ansökte om dina lån. Utöver detta behöver du endast förhålla dig till en enda faktura och slipper betala flera uppläggnings- och avikostnader. På så sätt kan du få bättre översikt över din ekonomi samtidigt som du sänker din månadskostnad.

Så samlar du dina lån

Det är enkelt att samla sina lån hos Lendify – och sänka sin ränta. Ansök helt kostnadsfritt om ett blancolån och få ditt individuella räntebesked på 2 minuter. Du ansöker då om ett blancolån som motsvarar totalbeloppet av dina andra lån och krediter tillsammans. Här kan du läsa mer om vad ett blancolån är. För din säkerhet och en smidig process erbjuder vi signering av avtal med BankID. Om ditt lån blir godkänt av vår kreditavdelning kan det normalt betalas ut inom 24 timmar.

Klicka här för att kostnadsfritt ansöka om ett lån idag!

Vanliga frågor och svar

Inte hittat svar på din fråga? Se den kompletta listan med våra vanliga frågor och svar.

Kom igång idag!

Bli kund hos Lendify, vi utmanar bankerna och skapar en mer effektiv och transparent lånemarknad.
Jag vill låna