Administrations­avgift

När du ska ta ett lån kan det tillkomma avgifter, utöver räntan, som det är bra att ha koll på. En sådan är administrationsavgiften. Läs mer nedan!

Smarta privatlån med schyssta villkor.

Ansök på två minuter.
Få svar direkt.

Vi finns här på chatt, telefon och mejl.

Sänk räntan ytterligare med Lendify Rewards.

Hur mycket vill du låna?

Exempelkostnad per månad

Avbetalningstid

Vilken ränta du får baseras på dina individuella förutsättningar.
Nedan visas ett exempel för vad din ränta kan bli.
% Exempelränta
% Effektiv exempelränta
% Lägsta ränta med Rewards

Personnummer
Starta BankID-appen på din mobila enhet och klicka på "QR-kod" för att skanna QR-koden på den här sidan

Representativt exempel: 185 000 SEK annuitetslån, 11 års löptid, nominell rörlig ränta 7,55%, effektiv ränta 7,88% ink uppläggningsavgift 495 SEK och aviavgift 0 SEK (autogiro). Totalt återbetalningsbelopp 274 118 SEK ink avgifter, 133 avbetalningar (2 057 SEK/månad).

Vad är administrationsavgift?

En administrationsavgift är precis vad det låter som; en avgift för administration. Tar ett företag ut en administrationsavgift i samband med försäljning av en produkt eller tjänst är det för att täcka kostnader för just administrationen som uppstår vid försäljningen.

Det är till exempel vanligt att banker och andra långivare tar ut en sådan avgift när du lånar pengar. Därför är det lika viktigt att jämföra administrationsavgiften, och andra avgifter, som att jämföra räntan när du funderar på att ta ett lån.

Hur hög kan administrationsavgiften vara?

Det finns egentligen ingen övre, eller undre, gräns för hur mycket ett företag kan ta ut i administrationsavgift. Det måste dock framgå tydligt i kundens avtal att företaget tar ut en sådan avgift.

Tar Lendify ut någon administrationsavgift?

Nej, du betalar aldrig någon administrationsavgift när du lånar pengar hos Lendify. Väljer du e-faktura eller autogiro slipper du också fakturaavgiften!

Varför ska jag låna av Lendify?

• Du får sänkt ränta genom att betala dina räkningar i tid via vårt lojalitetsprogram Lendify Rewards
• Du ansöker enkelt, helt digitalt på 2 minuter och får svar direkt! Vi finns här för att ge dig hjälp och tips både kvällar och helger på telefon, chat och mail.
• Direktutbetalning - om din ansökan blir godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt. Vi jobbar inte med bankdagar!
• Vi kan ofta ge dig ett bättre erbjudande än bankerna.

Varför kan Lendify erbjuda så bra räntor?

I Sverige sitter hundratusentals personer och betalar en orimligt hög ränta på sina lån och kreditkortsskulder. Det är något vi på Lendify vill ändra på. Med modern teknik kapar vi bort banken och kan därför ofta erbjuda klart lägre räntor. De kunder som samlat sina lån hos oss har i snitt sänkt sin månadskostnad med 1 950 kr!

Vill du också sänka månadskostnaden för dina privatlån? Ansök om ett lån och se hur mycket lägre ränta just du kan få! Vi rekommenderar såklart att du jämför olika lån för att få det bästa erbjudandet för dig.

Hur fungerar Lendify?

Lendify tar bort banken ur ekvationen och kopplar ihop personer som vill låna med personer som vill investera. Vår modell bygger på delningsekonomin (peer to peer) likt Uber och Airbnb, vilket gör det billigare och effektivare än att gå via en bank för att låna pengar. Dessutom är vi helt digitala, så du slipper hantera stora mängder papper och långa väntetider. Hos oss identifierar du dig snabbt och enkelt med BankID. Om din ansökan blir godkänd kan du få pengarna direkt till ditt konto, dygnet runt.

Vi hjälper dig

Vi finns tillgängliga på chatt, telefon och mail. Kontakta oss på det sätt som passar dig bäst, så svarar vi så fort vi kan!

Olika lån för olika behov

Drömmer du om att renovera ditt kök? Längtar du efter en ny bil? Eller funderar du kanske på att installera bergvärme?

Då kan du enkelt och smidigt ansöka om ett privatlån hos Lendify.

Vanliga frågor & svar

Hittar du inte svaret du söker? Här finns fler vanliga frågor & svar.

Vad är minimikraven?

Hur ansöker jag om ett lån?

Vad kan jag låna pengar till?

Hur lång tid innan jag får mitt lån?

Vad är direktutbetalning?

Kan jag lösa mitt lån i förtid?

Hur bedöms min kreditvärdighet?

Vilken ränta får jag när jag lånar?

Vad kostar det att låna pengar?

Kan jag utöka ett befintligt lån?

Hittar du inte svaret du söker? Här finns fler vanliga frågor & svar.

Om Lendify

Allt den gamla banken inte är

Vi effektiviserar den gamla bankens affärsmodell, så att du som lånar eller sparar får ut mer. Tillsammans bygger vi en effektiv digital bankutmanare. En med schyssta villkor för alla.

Läs mer →

Du förtjänar en bättre ränta

Nu revolutionerar vi allt vad lån heter. Och flyttar makten från banken till dig. Resultatet är lägre ränta för dig som lånar och högre avkastning för dig som sparar.