Ansök om lån

Ansök om lån på upp till SEK 500 000 och få lägre ränta varje år. Med Lendify Rewards får du lägre ränta i takt med att du betalar av ditt lån.

Smarta privatlån med schyssta villkor.

Ansök på två minuter.
Få svar direkt.

Vi finns här på chatt, telefon och mejl.

Sänk räntan ytterligare med Lendify Rewards.

Hur mycket vill du låna?

Exempelkostnad per månad

Avbetalningstid

Vilken ränta du får baseras på dina individuella förutsättningar.
Nedan visas ett exempel för vad din ränta kan bli.
% Exempelränta
% Effektiv exempelränta
% Lägsta ränta med Rewards

Personnummer
Starta BankID-appen på din mobila enhet och klicka på "QR-kod" för att skanna QR-koden på den här sidan

Representativt exempel: 185 000 SEK annuitetslån, 11 års löptid, nominell rörlig ränta 7,55%, effektiv ränta 7,88% ink uppläggningsavgift 495 SEK och aviavgift 0 SEK (autogiro). Totalt återbetalningsbelopp 274 118 SEK ink avgifter, 133 avbetalningar (2 057 SEK/månad).

Ansök om lån enkelt

En låneansökan kan uppfattas som en tidskrävande och omständlig process. Så behöver det inte vara. Hos Lendify kan du enkelt ansöka om ett privatlån mellan SEK 20 000 och SEK 500 000. Ett privatlån är ett lån utan säkerhet och fördelen är att du kan använda pengarna till just det du vill.

Vi erbjuder en helt digital ansökan som tar 2 minuter att fylla i och du får svar direkt! Ansökan är kostnadsfri och identifiering sker smidigt med hjälp av BankID. Erbjudandet är giltigt i 30 dagar så att du kan fundera i lugn och ro. Vill du ha hjälp finns vi här både kvällar och helger på telefon, chat eller e-post.

Direktutbetalning vid godkänd ansökan

När din ansökan om ett privatlån blir godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt, dygnet runt, utan att behöva vänta flera bankdagar. Lendify är unika i Sverige med att erbjuda direktutbetalning, som gör att du kan få pengarna på kontot direkt när din ansökan är godkänd, oavsett vilken bank du har.

Denna process kan gå på ett par timmar och du kan använda pengarna direkt. Vanligtvis brukar det ta någon bankdag för ett privatlån, även kallat blancolån, att betalas ut. Det kan bero på att en bank ska föra över pengar till en annan, men hos oss kan du få pengarna utbetalda direkt. En av alla fördelar med att låna pengar hos Lendify är att vi erbjuder direktutbetalning.

Konkurrenskraftig ränta

Hos Lendify kan du ansöka om att låna pengar till en låg ränta. Med den senaste tekniken kan vi förmedla lån direkt mellan investerare och låntagare. Således försvinner banken ur processen och alla kostnader som den medför. En stor bank kostar mycket att driva vilket exempelvis behöver tjänas in på låntagarnas räntor.

Ett modernt och innovativt företag som Lendify kan konkurrera med de stora bankerna på grund av en avsevärt mycket lägre organisationskostnad. Lendify har alltid kunden i fokus och vill därför att du som lånar ska få ta del av våra kostnadsfördelar. Följaktligen strävar vi efter att erbjuda en så låg ränta på ditt lån som möjligt. Hos Lendify kan du känna dig trygg med att du får en konkurrenskraftig ränta som är anpassad efter just dina ekonomiska förutsättningar.

Lägre ränta med tiden

I vårt lojalitetsprogram samlar du poäng genom att vara en lojal och skötsam kund. Genom Lendify Rewards får du ännu lägre ränta i takt med att du betalar av lånet. Lendify Rewards fungerar som så att du tjänar in poäng när du betalar i tid.

När du fått tillräckligt med poäng för att nå en ny nivå kan du sänka din ränta. Lendify vill uppmuntra låntagare till att betala i tid och gynna de som sköter sig. Genom att fylla i formuläret ovan kan du skicka in och få svar på din låneansökan redan idag.

Vi hjälper dig

Vi finns tillgängliga på chatt, telefon och mail. Kontakta oss på det sätt som passar dig bäst, så svarar vi så fort vi kan!

Olika lån för olika behov

Drömmer du om att renovera ditt kök? Längtar du efter en ny bil? Eller funderar du kanske på att installera bergvärme?

Då kan du enkelt och smidigt ansöka om ett privatlån hos Lendify.

Vanliga frågor & svar

Hittar du inte svaret du söker? Här finns fler vanliga frågor & svar.

Vad är minimikraven?

Hur ansöker jag om ett lån?

Vad kan jag låna pengar till?

Hur lång tid innan jag får mitt lån?

Vad är direktutbetalning?

Kan jag lösa mitt lån i förtid?

Hur bedöms min kreditvärdighet?

Vilken ränta får jag när jag lånar?

Vad kostar det att låna pengar?

Kan jag utöka ett befintligt lån?

Hittar du inte svaret du söker? Här finns fler vanliga frågor & svar.

Om Lendify

Allt den gamla banken inte är

Vi effektiviserar den gamla bankens affärsmodell, så att du som lånar eller sparar får ut mer. Tillsammans bygger vi en effektiv digital bankutmanare. En med schyssta villkor för alla.

Läs mer →

Du förtjänar en bättre ränta

Nu revolutionerar vi allt vad lån heter. Och flyttar makten från banken till dig. Resultatet är lägre ränta för dig som lånar och högre avkastning för dig som sparar.