Ansök om lån

Ansök om lån på upp till 500 000 kr och få lägre ränta varje år. Med Lendify Rewards får du lägre ränta i takt med att du betalar av ditt lån.

Ansök och få svar direkt

Få ditt lån utbetalt inom några timmar*
×

Vi rekommenderar en kortare löptid för det lånebelopp du har valt.

Lånebelopp
Återbetalningstid
Exempelränta:
Effektiv ränta:
Så här har vi räknat
Månadsbetalning
Månadsinkomst
Sysselsättning
Boendeform
E-postadress
Telefonnummer

Lägre ränta med tiden

I vårt lojalitetsprogram samlar du poäng genom att vara en lojal och skötsam kund. Genom Lendify Rewards får du ännu lägre ränta i takt med att du betalar av lånet.

Ansök om lån enkelt

Ansök på 2 minuter och få svar direkt! Vill du ha hjälp finns vi här både kvällar och helger på telefon, chat eller e-post.

Direktutbetalning vid godkänd ansökan

När du ska låna pengar och din ansökan blir godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt, dygnet runt, utan att behöva vänta flera bankdagar.

Konkurrenskraftig ränta

Genom att skära bort mellanhänder kan vi ofta erbjuda våra kunder en riktigt bra ränta.

Vi hjälper dig

Våra duktiga handläggare finns tillgängliga på chat, telefon och e-post. Kontakta oss så hjälper vi dig med din ansökan.

Vanliga frågor och svar

Har du fler frågor? Se alla vanliga frågor och svar.

Tryggt och säkert - en självklarhet

Trygghet är otroligt viktigt för Lendify - och för våra kunder. Vi använder världsledande säkerhet och kryptering och hanterar alltid personuppgifter med mycket stor omsorg, till exempel skulle vi aldrig lämna ut våra kunders personuppgifter. För din trygghet står Lendify under tillsyn av Finansinspektionen.
Läs mer om hur Lendify fungerar

Låna till det just du behöver

Samla dina lån och spara pengar

I Sverige sitter hundratusentals personer och betalar för hög ränta på sina lån och kreditkort. Det är något vi på Lendify vill ändra på. Med modern teknik kapar vi bort banken och kan på så sätt ofta erbjuda klart lägre räntor. De kunder som samlat sina lån hos oss har i snitt sänkt sin månadskostnad med 1 950 kr! Vill du också sänka din månadskostnaden för dina lån? Samla dina lån och se hur mycket lägre ränta just du kan få!

Låna till det du behöver

Oavsett om du behöver låna till bröllop, studier eller kanske för att kunna plugga utomlands, och oavsett om det gäller 20 000 kr, 250 000 kr eller 450 000 kr så finns vi här för dig.

Ansök om lån snabbt och enkelt online och få ditt individuella räntebesked på 2 minuter. Om ditt lån blir godkänt kan det normalt betalas ut direkt. För att du ska få en säker och smidig process erbjuder vi signering av avtal med BankID.

*Väljer du direktöverföring får du pengarna på ditt konto samma dag, förutsatt att du har fått ditt lån godkänt av Lendify, signerat skuldebrevet med e-legitimation samt har valt ett utbetalningskonto som tillhör Handelsbanken, Nordea, SEB eller Swedbank. Väljer du Bankgiro tar det vanligtvis en bankdag.