Ansök om lån

Ansök om lån på upp till 500 000 kr och få lägre ränta varje år. Med Lendify Rewards får du lägre ränta i takt med att du betalar av ditt lån.

Ansök och få svar direkt

Få ditt lån utbetalt inom några timmar*
×

Vi rekommenderar en kortare löptid för det lånebelopp du har valt.

Lånebelopp
Återbetalningstid
Exempelränta:
Effektiv ränta:
Så här har vi räknat
Månadsbetalning
Månadsinkomst
Sysselsättning
Boendeform
E-postadress
Telefonnummer

Ansök om lån enkelt

En låneansökan kan uppfattas som en tidskrävande och omständlig process. Så behöver det inte vara. Hos Lendify kan du enkelt ansöka om ett privatlån mellan 20 000 kr och 500 000 kr. Ett privatlån är ett lån utan säkerhet och fördelen är att du kan använda pengarna till just det du vill. Vi erbjuder en helt digital ansökan som tar 2 minuter att fylla i och du får svar direkt! Ansökan är kostnadsfri och identifiering sker smidigt med hjälp av BankID. Erbjudandet är giltigt i 30 dagar så att du kan fundera i lugn och ro. Vill du ha hjälp finns vi här både kvällar och helger på telefon, chat eller e-post.

Direktutbetalning vid godkänd ansökan

När din ansökan om ett privatlån blir godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt, dygnet runt, utan att behöva vänta flera bankdagar. Lendify är unika i Sverige med att erbjuda direktutbetalning, som gör att du kan få pengarna på kontot direkt när din ansökan är godkänd, oavsett vilken bank du har. Denna process kan gå på ett par timmar och du kan använda pengarna direkt. Vanligtvis brukar det ta någon bankdag för ett privatlån, även kallat blancolån, att betalas ut. Det kan bero på att en bank ska föra över pengar till en annan, men hos oss kan du få pengarna utbetalda direkt. En av alla fördelar med att låna pengar hos Lendify är att vi erbjuder direktutbetalning.

Konkurrenskraftig ränta

Hos Lendify kan du ansöka om att låna pengar till en låg ränta. Med den senaste tekniken kan vi förmedla lån direkt mellan investerare och låntagare. Således försvinner banken ur processen och alla kostnader som den medför. En stor bank kostar mycket att driva vilket exempelvis behöver tjänas in på låntagarnas räntor. Ett modernt och innovativt företag som Lendify kan konkurrera med de stora bankerna på grund av en avsevärt mycket lägre organisationskostnad. Lendify har alltid kunden i fokus och vill därför att du som lånar ska få ta del av våra kostnadsfördelar. Följaktligen strävar vi efter att erbjuda en så låg ränta på ditt lån som möjligt. Hos Lendify kan du känna dig trygg med att du får en konkurrenskraftig ränta som är anpassad efter just dina ekonomiska förutsättningar.

Lägre ränta med tiden

I vårt lojalitetsprogram samlar du poäng genom att vara en lojal och skötsam kund. Genom Lendify Rewards får du ännu lägre ränta i takt med att du betalar av lånet. Lendify Rewards fungerar som så att du tjänar in poäng när du betalar i tid. Poängen kan sedan bytas mot olika belöningar. Till exempel går det att byta poängen mot sänkt ränta. Lendify vill uppmuntra låntagare till att betala i tid och gynna de som sköter sig. Att vara noggrann med betalningarna har sällan känts lika bra. Genom att fylla i formuläret ovan kan du skicka in och få svar på din låneansökan redan idag.

Vi hjälper dig

Våra duktiga handläggare finns tillgängliga på chat, telefon och e-post. Kontakta oss så hjälper vi dig med din ansökan.

Vanliga frågor och svar

Har du fler frågor? Se alla vanliga frågor och svar.

Hur fungerar Lendify?

Lendify tar bort banken ur ekvationen och kopplar ihop personer som vill låna med personer som vill investera. Vår modell bygger på delningsekonomin (peer to peer) likt Uber och Airbnb, vilket gör det billigare och effektivare än att gå via en bank för att låna pengar. Dessutom är vi helt digitala, så du slipper hantera stora mängder papper och långa väntetider. Hos oss identifierar du dig snabbt och enkelt med BankID. Om din ansökan blir godkänd kan du få pengarna direkt till ditt konto, dygnet runt.
Läs mer om Lendify

Låna till det just du behöver

Samla dina lån och spara pengar

I Sverige sitter hundratusentals personer och betalar för hög ränta på sina lån och kreditkort. Det är något vi på Lendify vill ändra på. Med modern teknik kapar vi bort banken och kan på så sätt ofta erbjuda klart lägre räntor. De kunder som samlat sina lån hos oss har i snitt sänkt sin månadskostnad med 1 950 kr! Vill du också sänka din månadskostnaden för dina lån? Samla dina lån och se hur mycket lägre ränta just du kan få!

Låna till det du behöver

Oavsett om du behöver låna till bröllop, studier eller kanske för att kunna plugga utomlands, och oavsett om det gäller 20 000 kr, 250 000 kr eller 450 000 kr så finns vi här för dig.

Ansök om lån snabbt och enkelt online och få ditt individuella räntebesked på 2 minuter. Om ditt lån blir godkänt kan det normalt betalas ut direkt. För att du ska få en säker och smidig process erbjuder vi signering av avtal med BankID.

*Väljer du direktöverföring får du pengarna på ditt konto samma dag, förutsatt att du har fått ditt lån godkänt av Lendify, signerat skuldebrevet med e-legitimation samt har valt ett utbetalningskonto som tillhör Handelsbanken, Nordea, SEB, Danske Bank eller Swedbank. Väljer du Bankgiro tar det vanligtvis en bankdag.