Båtlån

Finansiera ditt båtköp med ett smartare lån. Blir din ansökan godkänd kan du få pengarna utbetalda omedelbart. Enkel ansökan med svar direkt!

Ansök och få svar direkt

Få ditt lån utbetalt inom några timmar*
×

Vi rekommenderar en kortare löptid för det lånebelopp du har valt.

Lånebelopp
Återbetalningstid
Exempelränta:
Effektiv ränta:
Så här har vi räknat
Månadsbetalning
Månadsinkomst
Sysselsättning
Boendeform
E-postadress
Telefonnummer

Båtlån med låg ränta

Många går och funderar på det där båtköpet varje säsong utan att det blir av. Det kan vara svårt att veta hur mycket du ska låna och att få lånet i tid, innan någon annan köpt din drömbåt. När du hittar båten du vill köpa kan det ofta ta upp till en vecka innan du får pengarna på kontot om du lånar hos traditionella banker, och då kanske det är för sent. Hos oss kan du få pengarna på kontot direkt när din ansökan är godkänd - ingen väntan och inget trassel med banken. Slå till direkt när du hittar drömbåten!

Hur gör jag för att låna pengar till min nya båt?

Vi på Lendify ger dig möjligheten att låna från 20 000 kr upp till 500 000 kr till en ny båt. Vi erbjuder så kallade privatlån (även kallat blancolån), vilket är lån utan krav på säkerhet. Genom att kapa bort mellanhänder kan vi erbjuda konkurrenskraftiga räntor. Det betyder att du kan låna pengar till din nya båt till en mycket förmånlig månadskostnad. Våra låntagare har i snitt lyckats sänka sin månadskostnad med 1 950 kr jämfört med sina gamla lån.

Ansök om ett båtlån kostnadsfritt redan idag!

Varför ska jag låna av Lendify?

Hos oss får du sänkt ränta i takt med att du betalar av lånet med vårt lojalitetsprogram Lendify Rewards
Du ansöker enkelt, helt digitalt på 2 minuter och får svar direkt! Vi finns här för att ge dig hjälp och tips både kvällar och helger på telefon, chat och mail.
Direktutbetalning - om din ansökan blir godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt. Vi jobbar inte med bankdagar!
Vi kan ofta ge dig ett bättre erbjudande än bankerna. Våra låntagare har i snitt sänkt sin månadskostnad med 1 950 kr!

Vi hjälper dig

Våra duktiga handläggare finns tillgängliga på chat, telefon och e-post. Kontakta oss så hjälper vi dig med din ansökan.

Vanliga frågor och svar

Har du fler frågor? Se alla vanliga frågor och svar.

Tryggt och säkert - en självklarhet

Trygghet är otroligt viktigt för Lendify - och för våra kunder. Vi använder världsledande säkerhet och kryptering och hanterar alltid personuppgifter med mycket stor omsorg, till exempel skulle vi aldrig lämna ut våra kunders personuppgifter. För din trygghet står Lendify under tillsyn av Finansinspektionen.
Läs mer om hur Lendify fungerar
*Väljer du direktöverföring får du pengarna på ditt konto samma dag, förutsatt att du har fått ditt lån godkänt av Lendify, signerat skuldebrevet med e-legitimation samt har valt ett utbetalningskonto som tillhör Handelsbanken, Nordea, SEB eller Swedbank. Väljer du Bankgiro tar det vanligtvis en bankdag.