Blancolån

När du tar ett blancolån hos Lendify får du lägre ränta i takt med att du betalar av ditt lån, med vårt lojalitetsprogram Lendify Rewards.

Smarta privatlån med schyssta villkor.

Ansök på två minuter.
Få svar direkt.

Vi finns här på chatt, telefon och mejl.

Sänk räntan ytterligare med Lendify Rewards.

Hur mycket vill du låna?

Exempelkostnad per månad

Avbetalningstid

Vilken ränta du får baseras på dina individuella förutsättningar.
Nedan visas ett exempel för vad din ränta kan bli.
% Exempelränta
% Effektiv exempelränta
% Lägsta ränta med Rewards

Personnummer
Starta BankID-appen på din mobila enhet och klicka på "QR-kod" för att skanna QR-koden på den här sidan

Representativt exempel: 185 000 SEK annuitetslån, 11 års löptid, nominell rörlig ränta 7,55%, effektiv ränta 7,88% ink uppläggningsavgift 495 SEK och aviavgift 0 SEK (autogiro). Totalt återbetalningsbelopp 274 118 SEK ink avgifter, 133 avbetalningar (2 057 SEK/månad).

Blancolån med låg ränta

Genom att undvika mellanhänder och ta bort banken ur ekvationen kan vi ofta erbjuda våra kunder en riktigt bra ränta. Vi kopplar ihop personer som vill låna med personer som vill investera pengar. Vår modell är en del av delningsekonomin (peer to peer) precis som Airbnb och Uber. Därför är vi oftast billigare och effektivare än en vanlig bank.

Direktutbetalning

Vi erbjuder våra kunder en tämligen unik tjänst, nämligen direktutbetalning. Det betyder att när du ska låna pengar och din ansökan blir godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt, dygnet runt, utan att behöva vänta flera bankdagar och skriva under en massa papper.

Blancolån med enkel ansökan

Hos oss på Lendify kan du ansöka om privatlån från SEK 20 000 upp till SEK 500 000. Det tar bara 2 minuter och är en helt digital process där du identifierar dig med BankID.
Om din ansökan blir godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt.

Den ränta du får på lånet är individuell och baseras på just dina ekonomiska förutsättningar. Dessutom är det helt kostnadsfritt att ansöka om ett lån med låg ränta hos Lendify.

Sänkt ränta på ditt blancolån

Om du har ett blancolån hos Lendify får du ta del av vårt lojalitetsprogram Lendify Rewards. Då kan du få ännu lägre ränta i takt med att du betalar av lånet. Lendify Rewards är ett program som är unikt i branschen, ingen annan bank har något liknande.

Du får poäng varje månad när du betalar din räkningar i tid och efter ungefär 2 månader har du så mycket poäng att du klättrar upp till nästa nivå i Lendify Rewards. Där får du din första rabatt! Du fortsätter sedan samla poäng varje månad du betalar i tid och når efterhand nya nivåer där du får ännu lägre ränta.

Hur fungerar blancolån?

För att ta ett blancolån krävs ingen pant för lånet och du kan använda pengarna till det just du behöver. Det betyder att det går att låna utan att sätta bostaden eller något annat i pant. Hur mycket du kan låna beror på din privatekonomiska situation.

Om du har en stabil ekonomi med god återbetalningsförmåga går det att låna upp till SEK 500 000. I annat fall går det utmärkt att låna från SEK 20 000 och uppåt. Att ta ett blancolån behöver inte vara komplicerat. Du ansöker smidigt helt digitalt och en ansökan förbinder dig inte till någonting.

Olika lån för olika behov

Drömmer du om att renovera ditt kök? Längtar du efter en ny bil? Eller funderar du kanske på att installera bergvärme?

Då kan du enkelt och smidigt ansöka om ett privatlån hos Lendify.

Vi hjälper dig

Vi finns tillgängliga på chatt, telefon och mail. Kontakta oss på det sätt som passar dig bäst, så svarar vi så fort vi kan!

Vanliga frågor & svar

Hittar du inte svaret du söker? Här finns fler vanliga frågor & svar.

Vad är minimikraven?

Hur ansöker jag om ett lån?

Vad kan jag låna pengar till?

Hur lång tid innan jag får mitt lån?

Vad är direktutbetalning?

Kan jag lösa mitt lån i förtid?

Hur bedöms min kreditvärdighet?

Vilken ränta får jag när jag lånar?

Vad kostar det att låna pengar?

Kan jag utöka ett befintligt lån?

Hittar du inte svaret du söker? Här finns fler vanliga frågor & svar.

Om Lendify

Allt den gamla banken inte är

Vi effektiviserar den gamla bankens affärsmodell, så att du som lånar eller sparar får ut mer. Tillsammans bygger vi en effektiv digital bankutmanare. En med schyssta villkor för alla.

Läs mer →

Blancolån hos Lendify

Vad kostar blancolån?

Kostnaden för ett blancolån varierar och utgår ifrån din privatekonomiska situation.

Vi gör en riskbedömning baserad på din kreditvärdighet och tar in information om dig för att få en helhetsbild av din situation. Sen erbjuder vi en ränta som är anpassad till just din situation utifrån angiven återbetalningstid, lånets storlek samt din personliga kredithistorik. Dessutom är den ofta lägre än konkurrenternas erbjudande.

Vi kan erbjuda låga räntor tack vare att vi kopplar ihop investerare och låntagare, och tar bort banken som mellanhand. På så vis skapar vi lägre kostnader för oss, vilket såklart betyder lägre kostnader för dig som låntagare.

Kostnaden för blancolån är som regel är mycket lägre än för sms-lån. Så vårt tips är att passa sig sms-lån med höga effektiva räntor och dyra avgifter, och istället välja ett blancolån om du är i behov av pengar.

Blancolån eller privatlån?

Det är ingen skillnad på blancolån och privatlån.

Båda är benämningar på lån utan säkerhet och är således två olika ord med samma innebörd. Den typen av lån kallas även konsumtionslån, då det i många fall används till just konsumtion. Det kan även med fördel användas till att lösa lån eller att lägga om lån.

Vem kan ta blancolån?

Det är inte konstigt eller ovanligt att ta blancolån, utan något som många svenskar gör för att kunna göra ett större inköp.

Det kan innefatta allt från att renovera köket till att skaffa husvagn eller husbil. Alla som bedöms ha en tillräckligt god återbetalningsförmåga får ta ett blancolån. För att få en rättvis bild av din ansökan vägs flera aspekter in i bedömningen. Utöver en traditionell kreditupplysning händer det att vi även begär kontoutdrag, lönespecifikationer, arbetsgivarintyg, anställningsavtal eller balans- och resultatrapport. Denna kreditbedömning ligger till grund för återbetalningsförmågan och minskar risken för hinder i betalning av lånet.

Krav för blancolån?

Grundläggande krav för att få en ansökan om blancolån godkänd hos oss är att du inte har några betalningsanmärkningar eller en aktuell skuld hos Kronofogden.

Vidare skall du ha en årsinkomst som överstiger SEK 180 000, vara minst 18 år gammal och vara folkbokförd i Sverige. Dessutom behöver du ha eller skaffa BankID.

Vad kostar blancolån?

Blancolån eller privatlån?

Vem kan ta blancolån?

Krav för blancolån?

Du förtjänar en bättre ränta

Nu revolutionerar vi allt vad lån heter. Och flyttar makten från banken till dig. Resultatet är lägre ränta för dig som lånar och högre avkastning för dig som sparar.