Blancolån

När du tar ett blancolån hos Lendify får du lägre ränta i takt med att du betalar av ditt lån, med vårt lojalitetsprogram Lendify Rewards.

Ansök och få svar direkt

Få ditt lån utbetalt inom några timmar*
×

Vi rekommenderar en kortare löptid för det lånebelopp du har valt.

Lånebelopp
Återbetalningstid
Exempelränta:
Effektiv ränta:
Så här har vi räknat
Månadsbetalning
Månadsinkomst
Sysselsättning
Boendeform
E-postadress
Telefonnummer

Blancolån till låg ränta

Genom att skära bort mellanhänder och ta bort banken ur ekvationen kan vi ofta erbjuda våra kunder en riktigt bra ränta. Vi kopplar ihop personer som vill låna med personer som vill investera pengar. Vår modell är en del av delningsekonomin (peer to peer) precis som Airbnb och Uber. Därför är vi oftast billigare och effektivare än en vanlig bank.

Blancolån med enkel ansökan

Hos oss på Lendify kan du ansöka om privatlån från 20 000 kr upp till 500 000 kr. Det tar bara 2 minuter och är en helt digital process där du identifierar dig med BankID.
Om din ansökan blir godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt. Den ränta du får på lånet är individuell och baseras på just dina ekonimiska förutsättningar. Dessutom är det helt kostnadsfritt att ansöka om ett lån.

Direktutbetalning av blancolån

Vi erbjuder våra kunder en tämligen unik tjänst, nämligen direktutbetalning. Det betyder att när du ska låna pengar och din ansökan blir godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt, dygnet runt, utan att behöva vänta flera bankdagar och skriva under en massa papper.

Sänkt ränta på ditt blancolån

Om du har ett blancolån hos Lendify får du ta del av vårt lojalitetsprogram Lendify Rewards. Då kan du få ännu lägre ränta i takt med att du betalar av lånet. Lendify Rewards är ett program som är unikt i branschen, ingen annan bank har något liknande. Du får poäng varje månad när du betalar din räkningar i tid och efter ungefär 3 månader har du så mycket poäng att du klättrar upp till nästa nivå i Lendify Rewards. Där får du din första ränterabatt! Du fortsätter sedan samla poäng varje månad du betalar i tid och når efterhand nya nivåer där du får ännu lägre ränta.

Vi hjälper dig

Våra duktiga handläggare finns tillgängliga på chat, telefon och e-post. Kontakta oss så hjälper vi dig med din ansökan.

Vanliga frågor och svar

Har du fler frågor? Se alla vanliga frågor och svar.

Tryggt och säkert - en självklarhet

Trygghet är otroligt viktigt för Lendify - och för våra kunder. Vi använder världsledande säkerhet och kryptering och hanterar alltid personuppgifter med mycket stor omsorg, till exempel skulle vi aldrig lämna ut våra kunders personuppgifter. För din trygghet står Lendify under tillsyn av Finansinspektionen.
Läs mer om hur Lendify fungerar

*Väljer du direktöverföring får du pengarna på ditt konto samma dag, förutsatt att du har fått ditt lån godkänt av Lendify, signerat skuldebrevet med e-legitimation samt har valt ett utbetalningskonto som tillhör Handelsbanken, Nordea, SEB eller Swedbank. Väljer du Bankgiro tar det vanligtvis en bankdag.