Husvagnslån

När det är dags att investera i en ny husvagn kan du smidigt och enkelt låna hos oss. Ansök på bara 2 minuter, få svar direkt och få ditt lån utbetalt strax därefter om du blir godkänd.

Ansök och få svar direkt

Få ditt lån utbetalt inom några timmar*
×

Vi rekommenderar en kortare löptid för det lånebelopp du har valt.

Lånebelopp
Återbetalningstid
Exempelränta:
Effektiv ränta:
Så här har vi räknat
Månadsbetalning
Månadsinkomst
Sysselsättning
Boendeform
E-postadress
Telefonnummer

Låna till husvagn

Hos Lendify kan du smidigt låna pengar för att finansiera ett köp av en ny husvagn. En ny husvagn kan kosta en ansenlig summa pengar och ett lån kan därför vara en bra hjälp på vägen.

Hur fungerar det att låna till husvagn?

Hos oss kan du låna 20 000 kr upp till 500 000 kr till din nya husvagn. Om din ansökan blir godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt. Räntan sätts individuellt och baseras på dina ekonomiska förutsättningar. Det är helt kostnadsfritt att ansöka om ett privatlån (även kallat blancolån) och du förbinder dig inte till någonting.

Husvagnslån med låg ränta

Lendify kan erbjuda bland de bästa räntorna på marknaden och ännu mer därtill. För att kunna ge den mest fördelaktiga räntan för ditt husvagnslån har vi utvecklat Lendify Rewards. När du betalar dina räkningar i tid blir du premierad i form av lägre räntor via Lendify Rewards och kan på så sätt minska dina kostnader. Det blir mer pengar över till husvagnen helt enkelt!

Ansök om lån till husvagn och få svar direkt!

Ansök på 2 minuter och få svar direkt. Blir din ansökan om lån till en husvagn godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt till ditt konto. Vi jobbar inte med bankdagar! Vill du ha hjälp finns vi här både kvällar och helger på telefon, chat och mail. Ansökan är inte bindande och när du får ett erbjudande från oss är det giltigt i 30 dagar så kan du fundera i lugn och ro.

Varför ska jag ta ett privatlån från Lendify?

- Hos oss får du sänkt ränta i takt med att du betalar av lånet med vårt lojalitetsprogram Lendify Rewards
- Du ansöker enkelt, helt digitalt på 2 minuter och får svar direkt! Vi finns här för att ge dig hjälp och tips både kvällar och helger på telefon, chat och mail.
- Direktutbetalning - om din ansökan blir godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt. Vi jobbar inte med bankdagar!
- Vi kan ofta ge dig ett bättre erbjudande än bankerna. Våra låntagare har i snitt sänkt sin månadskostnad med 1 950 kr!

Vi hjälper dig

Våra duktiga handläggare finns tillgängliga på chat, telefon och e-post. Kontakta oss så hjälper vi dig med din ansökan.

Vanliga frågor och svar

Har du fler frågor? Se alla vanliga frågor och svar.

Hur fungerar Lendify?

Lendify tar bort banken ur ekvationen och kopplar ihop personer som vill låna med personer som vill investera. Vår modell bygger på delningsekonomin (peer to peer) likt Uber och Airbnb, vilket gör det billigare och effektivare än att gå via en bank för att låna pengar. Dessutom är vi helt digitala, så du slipper hantera stora mängder papper och långa väntetider. Hos oss identifierar du dig snabbt och enkelt med BankID. Om din ansökan blir godkänd kan du få pengarna direkt till ditt konto, dygnet runt.
Läs mer om Lendify

Samla lån hos Lendify

Förbättra din ekonomi - sänk din ränta

I Sverige sitter hundratusentals personer och betalar för hög ränta på sina lån. Det är något vi på Lendify vill ändra på. Med modern teknik kapar vi bort banken och kan på så sätt ofta erbjuda klart lägre räntor. 2016 lyckades vi i snitt sänka månadskostnaden för våra låntagare med 1 950 kr! Vill du också sänka räntan och månadskostnaden på dina privatlån? Samla dina lån hos Lendify och se hur mycket lägre ränta just du kan få!

Så samlar du dina lån

Sitter du på många dyra krediter? Då kan du med stor sannolikhet sänka räntan genom att ta ett större lån hos Lendify och ersätta dina befintliga krediter med detta. Våra låntagare sänker i snitt sin månadskostnad med 1 950 kr när de ersätter sina lån med ett Lendify-lån. Ansök du med!

Det är enkelt att samla sina lån hos Lendify – och sänka sin ränta. Ansök ovan och få ditt individuella räntebesked på 2 minuter. Om ditt lån blir godkänt av vår kreditavdelning kan det normalt betalas ut inom 24 timmar. För din säkerhet och en smidig process erbjuder vi signering av avtal med BankID.

*Väljer du direktöverföring får du pengarna på ditt konto samma dag, förutsatt att du har fått ditt lån godkänt av Lendify, signerat skuldebrevet med e-legitimation samt har valt ett utbetalningskonto som tillhör Handelsbanken, Nordea, SEB, Danske Bank eller Swedbank. Väljer du Bankgiro tar det vanligtvis en bankdag.
Husvagnslånet Husvagn