Lån med låg ränta

Vi erbjuder lån med låg ränta. Med Lendify Rewards samlar du poäng som kan bytas in mot lägre ränta! Ansök om ett lån och få svar direkt.

Ansök och få svar direkt

Få ditt lån utbetalt inom några timmar*
×

Vi rekommenderar en kortare löptid för det lånebelopp du har valt.

Lånebelopp
Återbetalningstid
Exempelränta:
Effektiv ränta:
Så här har vi räknat
Månadsbetalning
Månadsinkomst
Sysselsättning
Boendeform
E-postadress
Telefonnummer

Privatlån med låg ränta

Lendify erbjuder mycket konkurrenskraftiga räntor på privatlån, även kallade blancolån. Hos oss kan du alltid vara trygg i att du får ta del av de lägsta räntorna på marknaden då vi har eliminerat banken som dyr mellanhand. Det innebär att vi kan erbjuda ännu lägre ränta och ett mer förmånligt erbjudande. I vår lånekalkylator kan du smidigt räkna ut en ungefärlig månadskostnad med hjälp av en förutbestämd exempelränta.

Låna pengar till låg ränta direkt

Räntan kan utgöra en stor del av månadskostnaderna för ett hushåll. Därför är det viktigt att få en så låg ränta som möjligt. Går det att låna till en lägre ränta finns det mer pengar över till annat vilket gynnar dig som låntagare! Hos Lendify är det enkelt att ansöka om ett lån med låg ränta. Blir din ansökan godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt till ditt konto. Vi jobbar inte med bankdagar!

Låg ränta blir lägre med Lendify Rewards

För Lendify är det viktigt att våra låntagare betalar en så låg ränta på sina lån som möjligt. Därför har vi utvecklat vårt lojalitetsprogram där du samlar poäng genom att vara en lojal och skötsam kund. Genom Lendify Rewards får du alltså ännu lägre ränta i takt med att du betalar av lånet. Att betala i tid har aldrig varit mer fördelaktigt!

Enkel och snabb ansökan som inte är bindande

Lendify värdesätter din tid och erbjuder därför en snabb och enkel låneansökan. Ansök på 2 minuter och få svar direkt! Ansökan är inte bindande och när du får ett erbjudande från oss är det giltigt i 30 dagar. Vill du ha hjälp finns vi här både kvällar och helger på telefon, chat och mail.

Varför låna av Lendify?

- Du får sänkt ränta genom att betala dina räkningar i tid via vårt lojalitetsprogram Lendify Rewards
- Du ansöker enkelt, helt digitalt på 2 minuter och får svar direkt! Vi finns här för att ge dig hjälp och tips både kvällar och helger på telefon, chat och mail.
- Direktutbetalning - om din ansökan blir godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt. Vi jobbar inte med bankdagar!
- Vi kan ofta ge dig ett bättre erbjudande än bankerna. Våra låntagare har i snitt sänkt sin månadskostnad med 1 950 kr!

Vi hjälper dig

Våra duktiga handläggare finns tillgängliga på chat, telefon och e-post. Kontakta oss så hjälper vi dig med din ansökan.

Vanliga frågor och svar

Har du fler frågor? Se alla vanliga frågor och svar.

Hur fungerar Lendify?

Lendify tar bort banken ur ekvationen och kopplar ihop personer som vill låna med personer som vill investera. Vår modell bygger på delningsekonomin (peer to peer) likt Uber och Airbnb, vilket gör det billigare och effektivare än att gå via en bank för att låna pengar. Dessutom är vi helt digitala, så du slipper hantera stora mängder papper och långa väntetider. Hos oss identifierar du dig snabbt och enkelt med BankID. Om din ansökan blir godkänd kan du få pengarna direkt till ditt konto, dygnet runt.
Läs mer om Lendify

Samla lån hos Lendify

Förbättra din ekonomi - sänk din ränta

I Sverige sitter hundratusentals personer och betalar för hög ränta på sina lån. Det är något vi på Lendify vill ändra på. Med modern teknik kapar vi bort banken och kan på så sätt ofta erbjuda klart lägre räntor. 2016 lyckades vi i snitt sänka månadskostnaden för våra låntagare med 1 950 kr! Vill du också sänka räntan och månadskostnaden på dina privatlån? Samla dina lån hos Lendify och se hur mycket lägre ränta just du kan få!

Så samlar du dina lån

Sitter du på många dyra krediter? Då kan du med stor sannolikhet sänka räntan genom att ta ett större lån hos Lendify och ersätta dina befintliga krediter med detta. Våra låntagare sänker i snitt sin månadskostnad med 1 950 kr när de ersätter sina lån med ett Lendify-lån. Ansök du med!

Det är enkelt att samla sina lån hos Lendify – och sänka sin ränta. Ansök ovan och få ditt individuella räntebesked på 2 minuter. Om ditt lån blir godkänt av vår kreditavdelning kan det normalt betalas ut inom 24 timmar. För din säkerhet och en smidig process erbjuder vi signering av avtal med BankID.

*Väljer du direktöverföring får du pengarna på ditt konto samma dag, förutsatt att du har fått ditt lån godkänt av Lendify, signerat skuldebrevet med e-legitimation samt har valt ett utbetalningskonto som tillhör Handelsbanken, Nordea, SEB, Danske Bank eller Swedbank. Väljer du Bankgiro tar det vanligtvis en bankdag.