Samla lån och krediter

Genom att samla alla dina lån och krediter hos Lendify kan du sänka din månadskostnad. Våra kunder har i snitt sänkt sin månadskostnad med 1 950 kr.

Spara pengar varje månad genom att samla dina lån

I Sverige sitter hundratusentals personer och betalar för hög ränta på sina lån och kreditkort. Det är något vi på Lendify vill ändra på. Med modern teknik kapar vi bort banken och kan på så sätt ofta erbjuda klart lägre räntor. De kunder som samlat sina lån hos oss har i snitt sänkt sin månadskostnad med 1 950 kr! Vill du också sänka din månadskostnaden för dina privatlån? Ansök om ett lån och se hur mycket lägre ränta just du kan få!

Tänk på att sänka sin ränta på mindre lån och skulder också kan innebära stora besparingar. Hos oss kan du låna från 20 000 kr.

Ansök om ett lån redan idag och se hur mycket du kan spara varje månad!

Därför ska du samla dina lån

Om du har flera små och dyra krediter så kan du med stor sannolikhet sänka räntan genom att ta ett större lån hos Lendify och ersätta dina befintliga krediter med detta. Våra låntagare sänker i snitt sin månadskostnad med 1 950 kr när de ersätter sina lån med ett Lendify-lån. Dessutom finns goda möjligheter till bättre lånevillkor om det visar sig att din ekonomi har förbättrats sedan du ansökte om dina lån. Utöver detta behöver du endast förhålla dig till en enda faktura och slipper betala flera uppläggnings- och avikostnader. På så sätt kan du få bättre översikt över din ekonomi samtidigt som du sänker din månadskostnad.

Så samlar du dina lån

Det är enkelt att samla sina lån hos Lendify – och sänka sin månadskostnad. Ansök helt kostnadsfritt om ett blancolån och få ditt individuella räntebesked på 2 minuter. Du ansöker då om ett blancolån som motsvarar totalbeloppet av dina andra lån och krediter tillsammans. Läs mer om blancolån och hur det fungerar. För din säkerhet och för att garantera en smidig process erbjuder vi signering av avtal med BankID. Om ditt lån blir godkänt kan det normalt betalas ut direkt.

Ansök kostnadsfritt om lån utan säkerhet!

Vanliga frågor och svar

Inte hittat svar på din fråga? Se den kompletta listan med våra vanliga frågor och svar.

Kom igång idag!

Bli kund hos Lendify, vi utmanar bankerna och skapar en mer effektiv och transparent lånemarknad.
Jag vill låna