Kökslån - låna för att renovera ditt kök

Investera i din bostad genom att renovera köket. Ansök om kökslån idag och få möjlighet att bygga ditt drömkök. Vi erbjuder lån utan krav på säkerhet eller kontantinsats.

Ansök och få svar direkt

Få ditt lån utbetalt inom några timmar*
×

Vi rekommenderar en kortare löptid för det lånebelopp du har valt.

Lånebelopp
Återbetalningstid
Exempelränta:
Effektiv ränta:
Så här har vi räknat
Månadsbetalning
Månadsinkomst
Sysselsättning
Boendeform
E-postadress
Telefonnummer

Låna pengar till ett nytt kök

Höj värdet på din bostad genom att renovera köket! När du ska renovera ditt kök eller köpa ett helt nytt kök behövs ofta ett litet tillskott i kassan. Ett nytt kök kan innebära allt ifrån nytt kakel till att byta ut hela köket med vitvaror, skåp och bänkskiva. Att låna pengar för att kunna renovera köket kan vara en god investering då det ofta öka värdet på din bostad.

Hos oss på Lendify kan du låna pengar från 20 000 kr upp till 500 000 kr till ett nytt kök eller för att renovera ditt befintliga kök. Vi erbjuder så kallade privatlån (även kallade blancolån), vilket är lån utan krav på säkerhet eller kontantinsats. Genom att kapa bort mellanhänder kan vi erbjuda konkurrenskraftiga räntor. Det betyder att du kan låna pengar till ditt nya kök till en mycket förmånlig månadskostnad. De låntagare som har flyttat över sina lån till oss har i snitt lyckats sänka sin månadskostnad med 1 950 kr jämfört med sina gamla lån. Det tycker vi är ett tydligt tecken på att vi kan erbjuda konkurrenskraftiga räntor.

Hur gör jag för att låna pengar till ett nytt kök?

För att låna pengar till ett nytt kök rekommenderar vi att du först utvärderar din ekonomi och dina behov, och sedan bestämmer dig för hur stor summa du vill låna. Vi på Lendify kan erbjuda dig lån från 20 000 kr upp till 500 000 kr, vilket betyder att du kan låna av oss oavsett om du ska köpa ny spis eller sätta in ett helt nytt kök.

Du skickar enkelt in din ansökan online med hjälp av BankID. När du har skickat in din ansökan gör vi en kreditbedömning och undersöker att du uppfyller våra krav, bland annat att du är minst 18 år gammal och folkbokförd i Sverige. När din ansökan är godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt och sätta igång med ditt köksprojekt. Att ansöka om ett lån är helt kostnadsfritt och tar bara 2 minuter.

Ansök om ett kökslån kostnadsfritt redan idag!

Varför ska jag låna av Lendify?

Hos oss får du sänkt ränta i takt med att du betalar av lånet med vårt lojalitetsprogram Lendify Rewards
Du ansöker enkelt, helt digitalt på 2 minuter och får svar direkt! Vi finns här för att ge dig hjälp och tips både kvällar och helger på telefon, chat och mail.
Direktutbetalning - om din ansökan blir godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt. Vi jobbar inte med bankdagar!
Vi kan ofta ge dig ett bättre erbjudande än bankerna. Våra låntagare har i snitt sänkt sin månadskostnad med 1 950 kr!

Vi hjälper dig

Våra duktiga handläggare finns tillgängliga på chat, telefon och e-post. Kontakta oss så hjälper vi dig med din ansökan.

Vanliga frågor och svar

Har du fler frågor? Se alla vanliga frågor och svar.

Hur fungerar Lendify?


Lendify tar bort banken ur ekvationen och kopplar ihop personer som vill låna med personer som vill investera. Vår modell bygger på delningsekonomin (peer to peer) likt Uber och Airbnb, vilket gör det billigare och effektivare än att gå via en bank för att låna pengar. Dessutom är vi helt digitala, så du slipper hantera stora mängder papper och långa väntetider. Hos oss identifierar du dig snabbt och enkelt med BankID. Om din ansökan blir godkänd kan du få pengarna direkt till ditt konto, dygnet runt.
Läs mer om hur Lendify fungerar

*Väljer du direktöverföring får du pengarna på ditt konto samma dag, förutsatt att du har fått ditt lån godkänt av Lendify, signerat skuldebrevet med e-legitimation samt har valt ett utbetalningskonto som tillhör Handelsbanken, Nordea, SEB, Danske Bank eller Swedbank. Väljer du Bankgiro tar det vanligtvis en bankdag.