Lån utan säkerhet

Låna upp till 500 000 kr utan krav på säkerhet, och låna till det du behöver. Hos oss får du dessutom sänkt ränta när du betalar i tid, för vi vill belöna våra skötsamma kunder. Ansök på 2 minuter och få svar direkt.

Ansök och få svar direkt

Få ditt lån utbetalt inom några timmar*
×

Vi rekommenderar en kortare löptid för det lånebelopp du har valt.

Lånebelopp
Återbetalningstid
Exempelränta:
Effektiv ränta:
Så här har vi räknat
Månadsbetalning
Månadsinkomst
Sysselsättning
Boendeform
E-postadress
Telefonnummer

Lån utan säkerhet med bra villkor

Med vårt lojalitetsprogram Lendify Rewards kan du samla poäng som kan bytas in mot sänkt ränta, betalningsfria månader och investerat kapital på vår plattform.

Lån med enkel ansökan

Ansök på 2 minuter och få svar direkt! Vill du ha hjälp finns vi här både kvällar och helger, på telefon, chat och mail.

Direktutbetalning

Blir din ansökan godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt till ditt konto, utan att behöva vänta flera bankdagar.

Ansökan är inte bindande

Har du ännu inte bestämt dig? Ansökan är inte bindande och när du får ett erbjudande från oss är det giltigt i 30 dagar så kan du fundera i lugn och ro.

Vi hjälper dig

Våra duktiga handläggare finns tillgängliga på chat, telefon och e-post. Kontakta oss så hjälper vi dig med din ansökan.

Vanliga frågor och svar

Har du fler frågor? Se alla vanliga frågor och svar.

Tryggt och säkert - en självklarhet

Trygghet är otroligt viktigt för Lendify - och för våra kunder. Vi använder världsledande säkerhet och kryptering och hanterar alltid personuppgifter med mycket stor omsorg, till exempel skulle vi aldrig lämna ut våra kunders personuppgifter. För din trygghet står Lendify under tillsyn av Finansinspektionen.
Läs mer om hur Lendify fungerar

Låna till det just du behöver

Samla dina lån och spara pengar

I Sverige sitter hundratusentals personer och betalar för hög ränta på sina lån och kreditkort. Det är något vi på Lendify vill ändra på. Med modern teknik kapar vi bort banken och kan på så sätt ofta erbjuda klart lägre räntor. De kunder som samlat sina lån hos oss har i snitt sänkt sin månadskostnad med 1 950 kr! Vill du också sänka din månadskostnaden för dina lån? Samla dina lån och krediter och se hur mycket lägre ränta just du kan få!

Låna till det du behöver

Oavsett om du behöver låna till bröllop, studier eller kanske för att kunna plugga utomlands, och oavsett om det gäller 50 000 kr, 250 000 kr eller 450 000 kr så finns vi här för dig.

Ansök om lån och få ditt individuella räntebesked på 2 minuter. Om ditt lån blir godkänt kan det normalt betalas ut direkt. För att du ska få en säker och smidig process erbjuder vi signering av avtal med BankID.

*Väljer du direktöverföring får du pengarna på ditt konto samma dag, förutsatt att du har fått ditt lån godkänt av Lendify, signerat skuldebrevet med e-legitimation samt har valt ett utbetalningskonto som tillhör Handelsbanken, Nordea, SEB eller Swedbank. Väljer du Bankgiro tar det vanligtvis en bankdag.