Lån utan säkerhet

Låna upp till 500 000 SEK utan krav på säkerhet, och låna till det du behöver. Hos oss får du dessutom sänkt ränta när du betalar i tid, för vi vill belöna våra skötsamma kunder. Ansök på 2 minuter och få svar direkt.

Smarta privatlån med schyssta villkor.

Ansök på två minuter.
Få svar direkt.

Vi finns här på chatt, telefon och mejl.

Sänk räntan ytterligare med Lendify Rewards.

Hur mycket vill du låna?

Exempelkostnad per månad

Avbetalningstid

Vilken ränta du får baseras på dina individuella förutsättningar.
Nedan visas ett exempel för vad din ränta kan bli.
% Exempelränta
% Effektiv exempelränta
% Lägsta ränta med Rewards

Personnummer
Starta BankID-appen på din mobila enhet och klicka på "QR-kod" för att skanna QR-koden på den här sidan

Representativt exempel: 185 000 SEK annuitetslån, 11 års löptid, nominell rörlig ränta 7,55%, effektiv ränta 7,88% ink uppläggningsavgift 495 SEK och aviavgift 0 SEK (autogiro). Totalt återbetalningsbelopp 274 118 SEK ink avgifter, 133 avbetalningar (2 057 SEK/månad).

Privatlån utan säkerhet

Hos Lendify kan du låna pengar utan säkerhet. Ett låns säkerhet syftar på det som är pantsatt och kan krävas tillbaka av långivaren vid utebliven betalning på lånet. En säkerhet kan exempelvis vara en bostadsrätt eller en fastighet. Fördelen med ett lån utan säkerhet är att du kan använda pengarna till just det du vill.

Det kan vara allt från att låna till en ny bil eller ett nytt kök. Vi kan erbjuda en låg ränta tack vare att vi tar bort den traditionella kostsamma banken som mellanhand. Hos oss lånar du pengar direkt av investerare vilket leder till lägre kostnader för Lendify och därmed låga räntor för dig som låntagare. Du ansöker snabbt, enkelt och bekvämt på 2 minuter och får svar direkt. Ansökan sker helt digitalt med hjälp av BankID.

Hur mycket kan jag låna utan säkerhet?

Hur mycket som går att låna utan säkerhet varierar hos olika aktörer på marknaden. En fördel med att ta ett lån hos Lendify är att du kan låna från 20 000 SEK ända upp till 500 000 SEK. En annan fördel är att du kan känna dig trygg med att du får en bra ränta av en seriös aktör anpassad efter dina ekonomiska förutsättningar. Har du inte bestämt dig för hur mycket du behöver låna? Ansökan är inte bindande och när du får ett erbjudande från oss är det giltigt i 30 dagar vilket gör att du kan fundera i lugn och ro.

Vad kostar lån utan säkerhet?

Att ta ett lån utan säkerhet är inget konstigt och är något som många gör för att ha råd med ett större inköp. Däremot finns det oseriösa aktörer på marknaden som har skyhöga effektiva räntor till följd av undermåliga kreditprövningar. Lendify har en gedigen kreditprövningsprocess där du som låntagare kan känna dig bekväm med att du får en konkurrenskraftig ränta anpassad efter dina ekonomiska förutsättningar. Med andra ord varierar alltså kostnaden för ett lån utan säkerhet, och det enklaste är att du gör en låneansökan helt digitalt på två minuter hos oss för att se vad din kostnad skulle vara. Våra räntor sträcker sig från 2,95% till 17% och vi strävar alltid efter att erbjuda dig en så låg ränta som möjligt.

Lån utan säkerhet med bra villkor

Hos Lendify kan du låna pengar utan säkerhet till en låg ränta. När du betalar i tid går det dessutom att få en ännu lägre ränta på ditt lån med Lendify Rewards. Lendify Rewards är ett lojalitetsprogram som vi har tagit fram för att uppmuntra låntagare som sköter sig. Räkningar som betalas i tid genererar poäng som ger ränterabatt när du når nya nivåer.

Vem kan låna utan säkerhet?

Den som ansöker om ett lån utan säkerhet och bedöms ha en tillräckligt god återbetalningsförmåga kan bli beviljad ett lån. Bedömningen är baserad på en kreditprövning där flera kriterier vägs in. Några av minimikraven för att få låna pengar är att du har en årsinkomst som överstiger 180 000 kr, är över 18 år och har ett svenskt personnummer.

Vi hjälper dig

Vi finns tillgängliga på chatt, telefon och mail. Kontakta oss på det sätt som passar dig bäst, så svarar vi så fort vi kan!

Olika lån för olika behov

Drömmer du om att renovera ditt kök? Längtar du efter en ny bil? Eller funderar du kanske på att installera bergvärme?

Då kan du enkelt och smidigt ansöka om ett privatlån hos Lendify.

Vanliga frågor & svar

Hittar du inte svaret du söker? Här finns fler vanliga frågor & svar.

Vad är minimikraven?

Hur ansöker jag om ett lån?

Vad kan jag låna pengar till?

Hur lång tid innan jag får mitt lån?

Vad är direktutbetalning?

Kan jag lösa mitt lån i förtid?

Hur bedöms min kreditvärdighet?

Vilken ränta får jag när jag lånar?

Vad kostar det att låna pengar?

Kan jag utöka ett befintligt lån?

Hittar du inte svaret du söker? Här finns fler vanliga frågor & svar.

Om Lendify

Allt den gamla banken inte är

Vi effektiviserar den gamla bankens affärsmodell, så att du som lånar eller sparar får ut mer. Tillsammans bygger vi en effektiv digital bankutmanare. En med schyssta villkor för alla.

Läs mer →

Du förtjänar en bättre ränta

Nu revolutionerar vi allt vad lån heter. Och flyttar makten från banken till dig. Resultatet är lägre ränta för dig som lånar och högre avkastning för dig som sparar.