Lån utan säkerhet

Låna upp till 500 000 kr utan krav på säkerhet, och låna till det du behöver. Hos oss får du dessutom sänkt ränta när du betalar i tid, för vi vill belöna våra skötsamma kunder. Ansök på 2 minuter och få svar direkt.

Ansök och få svar direkt

Få ditt lån utbetalt inom några timmar*
×

Vi rekommenderar en kortare löptid för det lånebelopp du har valt.

Lånebelopp
Återbetalningstid
Exempelränta:
Effektiv ränta:
Så här har vi räknat
Månadsbetalning
Månadsinkomst
Sysselsättning
Boendeform
E-postadress
Telefonnummer

Privatlån utan säkerhet

Hos Lendify kan du låna pengar utan säkerhet. Ett låns säkerhet syftar på det som är pantsatt och kan krävas tillbaka av långivaren vid utebliven betalning på lånet. En säkerhet kan exempelvis vara en bostadsrätt eller en fastighet. Fördelen med ett lån utan säkerhet är att du kan använda pengarna till just det du vill. Det kan vara allt från att låna till en ny bil eller ett nytt kök. Vi kan erbjuda en låg ränta tack vare att vi tar bort den traditionella kostsamma banken som mellanhand. Hos oss lånar du pengar direkt av investerare vilket leder till lägre kostnader för Lendify och därmed låga räntor för dig som låntagare. Du ansöker snabbt, enkelt och bekvämt på 2 minuter och får svar direkt. Ansökan sker helt digitalt med hjälp av BankID.

Hur mycket kan jag låna utan säkerhet?

Hur mycket som går att låna utan säkerhet varierar hos olika aktörer på marknaden. En fördel med att ta ett lån hos Lendify är att du kan låna från 20 000 kr ända upp till 500 000 kr. En annan fördel är att du kan känna dig trygg med att du får en bra ränta av en seriös aktör anpassad efter dina ekonomiska förutsättningar. Har du inte bestämt dig för hur mycket du behöver låna? Ansökan är inte bindande och när du får ett erbjudande från oss är det giltigt i 30 dagar vilket gör att du kan fundera i lugn och ro.

Vad kostar lån utan säkerhet?

Att ta ett lån utan säkerhet är inget konstigt och är något som många gör för att ha råd med ett större inköp. Däremot finns det oseriösa aktörer på marknaden som har skyhöga effektiva räntor till följd av undermåliga kreditprövningar. Lendify har en gedigen kreditprövningsprocess där du som låntagare kan känna dig bekväm med att du får en konkurrenskraftig ränta anpassad efter dina ekonomiska förutsättningar. Med andra ord varierar alltså kostnaden för ett lån utan säkerhet, och det enklaste är att du gör en låneansökan helt digitalt på två minuter hos oss för att se vad din kostnad skulle vara. Våra räntor sträcker sig från 2,95% till 17% och vi strävar alltid efter att erbjuda dig en så låg ränta som möjligt.

Lån utan säkerhet med bra villkor

Hos Lendify kan du låna pengar utan säkerhet till en låg ränta. När du betalar i tid går det dessutom att få en ännu lägre ränta på ditt lån med Lendify Rewards. Lendify Rewards är ett lojalitetsprogram som vi har tagit fram för att uppmuntra låntagare som sköter sig. Räkningar som betalas i tid genererar poäng som exempelvis kan ge rabatt på lånet. På den högsta nivån kan poängen bytas mot andra belöningar så som pengar insatta på ett investeringskonto på plattformen.

Vem kan låna utan säkerhet?

Den som ansöker om ett lån utan säkerhet och bedöms ha en tillräckligt god återbetalningsförmåga kan bli beviljad ett lån. Bedömningen är baserad på en kreditprövning där flera kriterier vägs in. Några av minimikraven för att få låna pengar är att du har en årsinkomst som överstiger 180 000 kr, är över 18 år och har ett svenskt personnummer.

Vi hjälper dig

Våra duktiga handläggare finns tillgängliga på chat, telefon och e-post. Kontakta oss så hjälper vi dig med din ansökan.

Vanliga frågor och svar

Har du fler frågor? Se alla vanliga frågor och svar.

Hur fungerar Lendify?

Lendify tar bort banken ur ekvationen och kopplar ihop personer som vill låna med personer som vill investera. Vår modell bygger på delningsekonomin (peer to peer) likt Uber och Airbnb, vilket gör det billigare och effektivare än att gå via en bank för att låna pengar. Dessutom är vi helt digitala, så du slipper hantera stora mängder papper och långa väntetider. Hos oss identifierar du dig snabbt och enkelt med BankID. Om din ansökan blir godkänd kan du få pengarna direkt till ditt konto, dygnet runt.
Läs mer om Lendify

Låna till det just du behöver

Samla dina lån och spara pengar

I Sverige sitter hundratusentals personer och betalar för hög ränta på sina lån och kreditkort. Det är något vi på Lendify vill ändra på. Med modern teknik kapar vi bort banken och kan på så sätt ofta erbjuda klart lägre räntor. De kunder som samlat sina lån hos oss har i snitt sänkt sin månadskostnad med 1 950 kr! Vill du också sänka din månadskostnaden för dina lån? Samla dina lån och krediter och se hur mycket lägre ränta just du kan få!

Jag vill samla lån

Låna till det du behöver

Oavsett om du behöver låna till bröllop, studier eller kanske för att kunna plugga utomlands, och oavsett om det gäller 50 000 kr, 250 000 kr eller 450 000 kr så finns vi här för dig.

Ansök om lån och få ditt individuella räntebesked på 2 minuter. Om ditt lån blir godkänt kan det normalt betalas ut direkt. För att du ska få en säker och smidig process erbjuder vi signering av avtal med BankID.

Ansök om lån
*Väljer du direktöverföring får du pengarna på ditt konto samma dag, förutsatt att du har fått ditt lån godkänt av Lendify, signerat skuldebrevet med e-legitimation samt har valt ett utbetalningskonto som tillhör Handelsbanken, Nordea, SEB, Danske Bank eller Swedbank. Väljer du Bankgiro tar det vanligtvis en bankdag.