Låna 100 000 SEK

Funderar du på att låna 100 000 SEK? Hos Lendify ansöker du smidigt och enkelt om att låna pengar med låg ränta och bra villkor.

Smarta privatlån med schyssta villkor.

Ansök på två minuter.
Få svar direkt.

Vi finns här på chatt, telefon och mejl.

Sänk räntan ytterligare med Lendify Rewards.

Hur mycket vill du låna?

Exempelkostnad per månad

Avbetalningstid

Vilken ränta du får baseras på dina individuella förutsättningar.
Nedan visas ett exempel för vad din ränta kan bli.
% Exempelränta
% Effektiv exempelränta
% Lägsta ränta med Rewards

Personnummer
Starta BankID-appen på din mobila enhet och klicka på "QR-kod" för att skanna QR-koden på den här sidan

Representativt exempel: 185 000 SEK annuitetslån, 11 års löptid, nominell rörlig ränta 7,55%, effektiv ränta 7,88% ink uppläggningsavgift 495 SEK och aviavgift 0 SEK (autogiro). Totalt återbetalningsbelopp 274 118 SEK ink avgifter, 133 avbetalningar (2 057 SEK/månad).

Låna 100 000 SEK med låg ränta

Skälen till att låna 100 000 SEK är många. Hos Lendify kan du exempelvis låna för att renovera hemma eller för att samla dina lån. Oavsett vad du har tänkt att låna till är det viktigt att få en låg ränta på ditt lån. Vi är en utmanare på lånemarknaden som tack vare ny teknik har mycket lägre kostnader än traditionella banker, vilket gynnar dig som kund i form av en lägre ränta på ditt lån.

Vi har dessutom utvecklat ett lojalitetsprogram där du samlar poäng genom att vara en lojal och skötsam kund. För varje månadsfaktura som du betalar i tid tilldelas du automatiskt poäng. Dessa kan sedan bytas in mot en sänkt ränta på lånet. Lendify Rewards ger dig alltså lägre ränta i takt med att du betalar av lånet.

Låna 100 000 SEK utan säkerhet

En av fördelarna med att ta ett privatlån med låg ränta hos Lendify är att du inte behöver ställa ut en säkerhet för lånet. Om du har lån på villan eller bostadsrätten men inte önskar utöka dessa är ett lån utan säkerhet ett bra alternativ. Hos Lendify kan du låna upp till 500 000 SEK utan säkerhet. Det tar bara 2 minuter att ansöka om lånet och du får svar direkt! Om du behöver hjälp kan du ringa, chatta eller maila oss, både dagtid, kvällstid och på helger.

Privatlån med direktutbetalning

Har du ingen lust att vänta flera bankdagar med att få lånet utbetalt? Då bör du vända dig till en modern låneaktör som Lendify. Med en utbetalning från en traditionell bank tar det oftast flera bankdagar innan pengarna når ditt konto. Lendify har däremot moderna system som låter dig undvika bankdagarna genom direktutbetalning av ditt lån. När du ska låna pengar och din ansökan blir godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt, dygnet runt, utan att behöva vänta flera bankdagar.

Låna 100 000 SEK och samla dina lån

Har du många olika dyra lån och krediter? Betalar du onödigt mycket i ränta varje månad? Då kan det vara en klok idé att låna pengar med låg ränta hos Lendify för att samla din lån. Du ansöker enkelt hos Lendify om att få låna det belopp som du är skyldig till andra kreditgivare och använder sedan det nya lånet för att betala av de tidigare. Utöver att du kan spara mycket pengar på att samla lånen är det enklare att endast hantera ett lån. Ansökan är inte bindande och när du får ett erbjudande från oss är det giltigt i 30 dagar så kan du fundera i lugn och ro.

Vi hjälper dig

Vi finns tillgängliga på chatt, telefon och mail. Kontakta oss på det sätt som passar dig bäst, så svarar vi så fort vi kan!

Olika lån för olika behov

Drömmer du om att renovera ditt kök? Längtar du efter en ny bil? Eller funderar du kanske på att installera bergvärme?

Då kan du enkelt och smidigt ansöka om ett privatlån hos Lendify.

Vanliga frågor & svar

Hittar du inte svaret du söker? Här finns fler vanliga frågor & svar.

Vad är minimikraven?

Hur ansöker jag om ett lån?

Vad kan jag låna pengar till?

Hur lång tid innan jag får mitt lån?

Vad är direktutbetalning?

Kan jag lösa mitt lån i förtid?

Hur bedöms min kreditvärdighet?

Vilken ränta får jag när jag lånar?

Vad kostar det att låna pengar?

Kan jag utöka ett befintligt lån?

Hittar du inte svaret du söker? Här finns fler vanliga frågor & svar.

Om Lendify

Allt den gamla banken inte är

Vi effektiviserar den gamla bankens affärsmodell, så att du som lånar eller sparar får ut mer. Tillsammans bygger vi en effektiv digital bankutmanare. En med schyssta villkor för alla.

Läs mer →

Du förtjänar en bättre ränta

Nu revolutionerar vi allt vad lån heter. Och flyttar makten från banken till dig. Resultatet är lägre ränta för dig som lånar och högre avkastning för dig som sparar.