Låna 100 000 kr

Funderar du på att låna 100 000 kr? Hos Lendify ansöker du smidigt och enkelt om att låna pengar med låg ränta och bra villkor.

Ansök och få svar direkt

Få ditt lån utbetalt inom några timmar*
×

Vi rekommenderar en kortare löptid för det lånebelopp du har valt.

Lånebelopp
Återbetalningstid
Exempelränta:
Effektiv ränta:
Så här har vi räknat
Månadsbetalning
Månadsinkomst
Sysselsättning
Boendeform
E-postadress
Telefonnummer

Låna 100 000 kr med låg ränta

Skälen till att låna 100 000 kr är många. Hos Lendify kan du exempelvis låna för att renovera hemma eller för att samla dina lån. Oavsett vad du har tänkt att låna till är det viktigt att få en låg ränta på ditt lån. Vi är en utmanare på lånemarknaden som tack vare ny teknik har mycket lägre kostnader än traditionella banker, vilket gynnar dig som kund i form av en lägre ränta på ditt lån. Vi har dessutom utvecklat ett lojalitetsprogram där du samlar poäng genom att vara en lojal och skötsam kund. För varje månadsfaktura som du betalar i tid tilldelas du automatiskt poäng. Dessa kan sedan bytas in mot en sänkt ränta på lånet. Lendify Rewards ger dig alltså lägre ränta i takt med att du betalar av lånet.

Låna 100 000 kr utan säkerhet

En av fördelarna med att ta ett privatlån med låg ränta hos Lendify är att du inte behöver ställa ut en säkerhet för lånet. Om du har lån på villan eller bostadsrätten men inte önskar utöka dessa är ett lån utan säkerhet ett bra alternativ. Hos Lendify kan du låna upp till 500 000 kr utan säkerhet. Det tar bara 2 minuter att ansöka om lånet och du får svar direkt! Om du behöver hjälp kan du ringa, chatta eller maila oss, både dagtid, kvällstid och på helger.

Privatlån med direktutbetalning

Har du ingen lust att vänta flera bankdagar med att få lånet utbetalt? Då bör du vända dig till en modern låneaktör som Lendify. Med en utbetalning från en traditionell bank tar det oftast flera bankdagar innan pengarna når ditt konto. Lendify har däremot moderna system som låter dig undvika bankdagarna genom direktutbetalning av ditt lån. När du ska låna pengar och din ansökan blir godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt, dygnet runt, utan att behöva vänta flera bankdagar.

Låna 100 000 kr och samla dina lån

Har du många olika dyra lån och krediter? Betalar du onödigt mycket i ränta varje månad? Då kan det vara en klok idé att låna pengar med låg ränta hos Lendify för att samla din lån. Du ansöker enkelt hos Lendify om att få låna det belopp som du är skyldig till andra kreditgivare och använder sedan det nya lånet för att betala av de tidigare. De kunder som har samlat sina lån hos Lendify har i snitt sparat 1 950 kr – varje månad! Utöver att du sparar mycket pengar på att samla lånen är det enklare att endast hantera ett lån. Ansökan är inte bindande och när du får ett erbjudande från oss är det giltigt i 30 dagar så kan du fundera i lugn och ro.

Vi hjälper dig

Våra duktiga handläggare finns tillgängliga på chat, telefon och e-post. Kontakta oss så hjälper vi dig med din ansökan.

Vanliga frågor och svar

Har du fler frågor? Se alla vanliga frågor och svar.

Hur fungerar Lendify?

Lendify tar bort banken ur ekvationen och kopplar ihop personer som vill låna med personer som vill investera. Vår modell bygger på delningsekonomin (peer to peer) likt Uber och Airbnb, vilket gör det billigare och effektivare än att gå via en bank för att låna pengar. Dessutom är vi helt digitala, så du slipper hantera stora mängder papper och långa väntetider. Hos oss identifierar du dig snabbt och enkelt med BankID. Om din ansökan blir godkänd kan du få pengarna direkt till ditt konto, dygnet runt.
Läs mer om Lendify

Samla lån hos Lendify

Förbättra din ekonomi - sänk din ränta

I Sverige sitter hundratusentals personer och betalar för hög ränta på sina lån. Det är något vi på Lendify vill ändra på. Med modern teknik kapar vi bort banken och kan på så sätt ofta erbjuda klart lägre räntor. 2016 lyckades vi i snitt sänka månadskostnaden för våra låntagare med 1 950 kr! Vill du också sänka räntan och månadskostnaden på dina privatlån? Samla dina lån hos Lendify och se hur mycket lägre ränta just du kan få!

Så samlar du dina lån

Sitter du på många dyra krediter? Då kan du med stor sannolikhet sänka räntan genom att ta ett större lån hos Lendify och ersätta dina befintliga krediter med detta. Våra låntagare sänker i snitt sin månadskostnad med 1 950 kr när de ersätter sina lån med ett Lendify-lån. Ansök du med!

Det är enkelt att samla sina lån hos Lendify – och sänka sin ränta. Ansök ovan och få ditt individuella räntebesked på 2 minuter. Om ditt lån blir godkänt av vår kreditavdelning kan det normalt betalas ut inom 24 timmar. För din säkerhet och en smidig process erbjuder vi signering av avtal med BankID.

*Väljer du direktöverföring får du pengarna på ditt konto samma dag, förutsatt att du har fått ditt lån godkänt av Lendify, signerat skuldebrevet med e-legitimation samt har valt ett utbetalningskonto som tillhör Handelsbanken, Nordea, SEB, Danske Bank eller Swedbank. Väljer du Bankgiro tar det vanligtvis en bankdag.