Låna 300 000 kr

Vill du låna 300 000 kr? Låna pengar med riktigt bra villkor hos Lendify. Det tar bara 2 minuter att ansöka och du svar direkt. Ansök nu och se vilken ränta du kan få!

Ansök och få svar direkt

Få ditt lån utbetalt inom några timmar*
×

Vi rekommenderar en kortare löptid för det lånebelopp du har valt.

Lånebelopp
Återbetalningstid
Exempelränta:
Effektiv ränta:
Så här har vi räknat
Månadsbetalning
Månadsinkomst
Sysselsättning
Boendeform
E-postadress
Telefonnummer

Låna 300 000 kr utan säkerhet

Funderar du på att låna 300 000 kr? Hos Lendify lånar du enkelt 300 000 kr utan säkerhet med en smidig ansökan. Går du kanske runt i tankar på att köpa en ny bil eller husbil? Eller är det en ny båt som du går och sneglar på? Oavsett vad du behöver låna till passar ett privatlån från Lendify utmärkt. En av alla fördelar med att låna hos Lendify är nämligen att du kan använda pengarna till just det du behöver. Generellt kallas dessa typer av lån för privatlån eller blancolån. Det tar bara 2 minuter att ansöka om ett privatlån och du får svar på din ansökan direkt!

Låna 300 000 kr med låg ränta

Hos Lendify behöver du inte oroa dig för att du betalar en för hög ränta. Vi gör individuella kreditbedömningar och ger dig en låg ränta på ditt privatlån. Eftersom att vi är en liten organisation som nyttjar den senaste tekniken saknar vi stora organisationskostnader och kan istället fokusera på att erbjuda konkurrenskraftiga räntor. Den låga räntan bidrar också till att ge dig som låntagare en fördelaktig månadskostnad. En låg månadskostnad betyder att du kan få mer pengar över till annat.

Kom ihåg att när du vill låna pengar för att förverkliga din dröm är det viktigt att få en bra översikt av kostnaderna. En välplanerad och genomtänkt finansiering är viktigt för att köpet ska kännas bra även på sikt. Vi kommer alltid vara tydliga med både din nominella samt effektiva ränta så att du får en lättöverskådlig bild av vad lånet kostar. Ansök redan idag för att få ta del av några av marknadens lägsta räntor!

Låna pengar med enkel låneansökan och direktutbetalning

Har du bestämt dig för att låna pengar men tycker att det verkar som en omständig och krånglig process att söka lån? Tänk om! Det går enkelt att fylla i låneansökan här ovan och du kan få pengarna utbetalda direkt till ditt konto inom några timmar.* Om grundkriterierna är uppfyllda får du uppge ytterligare information om din ekonomiska situation som hjälper oss att ta reda på din kreditvärdighet. Baserat på denna information får du ett förmånligt personligt erbjudande. Ansökan är självklart helt digital och signering sker med hjälp av BankID.

Sänkt ränta, bra villkor och en ansökan som inte är bindande

När du ska låna pengar och din ansökan blir godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt, dygnet runt, utan att behöva vänta flera bankdagar. Din ansökan är inte bindande vilket gör att du kan ansöka idag och sedan fundera i lugn och ro över precis hur mycket som bilen kommer att kosta. Ytterligare en anledning till att låna hos Lendify är lojalitetsprogrammet Lendify Rewards. Här samlar du automatiskt poäng när du betalar i dina räkningar i tid. Dessa poäng kan sedan bytas in mot en sänkt ränta. Med andra ord kan du låna 300 000 kr med bra villkor och en låg ränta som kan bli ännu lägre.

Vi hjälper dig

Våra duktiga handläggare finns tillgängliga på chat, telefon och e-post. Kontakta oss så hjälper vi dig med din ansökan.

Vanliga frågor och svar

Har du fler frågor? Se alla vanliga frågor och svar.

Hur fungerar Lendify?

Lendify tar bort banken ur ekvationen och kopplar ihop personer som vill låna med personer som vill investera. Vår modell bygger på delningsekonomin (peer to peer) likt Uber och Airbnb, vilket gör det billigare och effektivare än att gå via en bank för att låna pengar. Dessutom är vi helt digitala, så du slipper hantera stora mängder papper och långa väntetider. Hos oss identifierar du dig snabbt och enkelt med BankID. Om din ansökan blir godkänd kan du få pengarna direkt till ditt konto, dygnet runt.
Läs mer om Lendify

Samla lån hos Lendify

Förbättra din ekonomi - sänk din ränta

I Sverige sitter hundratusentals personer och betalar för hög ränta på sina lån. Det är något vi på Lendify vill ändra på. Med modern teknik kapar vi bort banken och kan på så sätt ofta erbjuda klart lägre räntor. 2016 lyckades vi i snitt sänka månadskostnaden för våra låntagare med 1 950 kr! Vill du också sänka räntan och månadskostnaden på dina privatlån? Samla dina lån hos Lendify och se hur mycket lägre ränta just du kan få!

Så samlar du dina lån

Sitter du på många dyra krediter? Då kan du med stor sannolikhet sänka räntan genom att ta ett större lån hos Lendify och ersätta dina befintliga krediter med detta. Våra låntagare sänker i snitt sin månadskostnad med 1 950 kr när de ersätter sina lån med ett Lendify-lån. Ansök du med!

Det är enkelt att samla sina lån hos Lendify – och sänka sin ränta. Ansök ovan och få ditt individuella räntebesked på 2 minuter. Om ditt lån blir godkänt av vår kreditavdelning kan det normalt betalas ut inom 24 timmar. För din säkerhet och en smidig process erbjuder vi signering av avtal med BankID.

*Väljer du direktöverföring får du pengarna på ditt konto samma dag, förutsatt att du har fått ditt lån godkänt av Lendify, signerat skuldebrevet med e-legitimation samt har valt ett utbetalningskonto som tillhör Handelsbanken, Nordea, SEB, Danske Bank eller Swedbank. Väljer du Bankgiro tar det vanligtvis en bankdag.