Låna 300 000 SEK

Vill du låna 300 000 SEK? Låna pengar med riktigt bra villkor hos Lendify. Det tar bara 2 minuter att ansöka och du svar direkt. Ansök nu och se vilken ränta du kan få!

Smarta privatlån med schyssta villkor.

Ansök på två minuter.
Få svar direkt.

Vi finns här på chatt, telefon och mejl.

Sänk räntan ytterligare med Lendify Rewards.

Hur mycket vill du låna?

Exempelkostnad per månad

Avbetalningstid

Vilken ränta du får baseras på dina individuella förutsättningar.
Nedan visas ett exempel för vad din ränta kan bli.
% Exempelränta
% Effektiv exempelränta
% Lägsta ränta med Rewards

Personnummer
Starta BankID-appen på din mobila enhet och klicka på "QR-kod" för att skanna QR-koden på den här sidan

Representativt exempel: 185 000 SEK annuitetslån, 11 års löptid, nominell rörlig ränta 7,55%, effektiv ränta 7,88% ink uppläggningsavgift 495 SEK och aviavgift 0 SEK (autogiro). Totalt återbetalningsbelopp 274 118 SEK ink avgifter, 133 avbetalningar (2 057 SEK/månad).

Låna 300 000 SEK med låg ränta

Hos Lendify behöver du inte oroa dig för att du betalar en för hög ränta. Vi gör individuella kreditbedömningar och ger dig en låg ränta på ditt privatlån. Eftersom att vi är en liten organisation som nyttjar den senaste tekniken saknar vi stora organisationskostnader och kan istället fokusera på att erbjuda konkurrenskraftiga räntor. Den låga räntan bidrar också till att ge dig som låntagare en fördelaktig månadskostnad. En låg månadskostnad betyder att du kan få mer pengar över till annat.

Kom ihåg att när du vill låna pengar för att förverkliga din dröm är det viktigt att få en bra översikt av kostnaderna. En välplanerad och genomtänkt finansiering är viktigt för att köpet ska kännas bra även på sikt. Vi kommer alltid vara tydliga med både din nominella samt effektiva ränta så att du får en lättöverskådlig bild av vad lånet kostar. Ansök redan idag för att få ta del av några av marknadens lägsta räntor!

Låna 300 000 SEK utan säkerhet

Funderar du på att låna 300 000 SEK? Hos Lendify lånar du enkelt 300 000 kr utan säkerhet med en smidig ansökan. Går du kanske runt i tankar på att köpa en ny bil eller husbil? Eller är det en ny båt som du går och sneglar på? Oavsett vad du behöver låna till passar ett privatlån från Lendify utmärkt. En av alla fördelar med att låna hos Lendify är nämligen att du kan använda pengarna till just det du behöver. Generellt kallas dessa typer av lån för privatlån eller blancolån. Det tar bara 2 minuter att ansöka om ett privatlån och du får svar på din ansökan direkt!

Låna pengar med enkel låneansökan och direktutbetalning

Har du bestämt dig för att låna pengar men tycker att det verkar som en omständig och krånglig process att söka lån? Tänk om! Det går enkelt att fylla i låneansökan här ovan och du kan få pengarna utbetalda direkt till ditt konto inom några timmar. Om grundkriterierna är uppfyllda får du uppge ytterligare information om din ekonomiska situation som hjälper oss att ta reda på din kreditvärdighet. Baserat på denna information får du ett förmånligt personligt erbjudande. Ansökan är självklart helt digital och signering sker med hjälp av BankID.

Sänkt ränta, bra villkor och en ansökan som inte är bindande

När du ska låna pengar och din ansökan blir godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt, dygnet runt, utan att behöva vänta flera bankdagar. Din ansökan är inte bindande vilket gör att du kan ansöka idag och sedan fundera i lugn och ro över precis hur mycket som bilen kommer att kosta. Ytterligare en anledning till att låna hos Lendify är lojalitetsprogrammet Lendify Rewards. Här samlar du automatiskt poäng när du betalar i dina räkningar i tid. Dessa poäng kan sedan bytas in mot en sänkt ränta. Med andra ord kan du låna 300 000 SEK med bra villkor och en låg ränta som kan bli ännu lägre.

Vi hjälper dig

Vi finns tillgängliga på chatt, telefon och mail. Kontakta oss på det sätt som passar dig bäst, så svarar vi så fort vi kan!

Olika lån för olika behov

Drömmer du om att renovera ditt kök? Längtar du efter en ny bil? Eller funderar du kanske på att installera bergvärme?

Då kan du enkelt och smidigt ansöka om ett privatlån hos Lendify.

Vanliga frågor & svar

Hittar du inte svaret du söker? Här finns fler vanliga frågor & svar.

Vad är minimikraven?

Hur ansöker jag om ett lån?

Vad kan jag låna pengar till?

Hur lång tid innan jag får mitt lån?

Vad är direktutbetalning?

Kan jag lösa mitt lån i förtid?

Hur bedöms min kreditvärdighet?

Vilken ränta får jag när jag lånar?

Vad kostar det att låna pengar?

Kan jag utöka ett befintligt lån?

Hittar du inte svaret du söker? Här finns fler vanliga frågor & svar.

Om Lendify

Allt den gamla banken inte är

Vi effektiviserar den gamla bankens affärsmodell, så att du som lånar eller sparar får ut mer. Tillsammans bygger vi en effektiv digital bankutmanare. En med schyssta villkor för alla.

Läs mer →

Du förtjänar en bättre ränta

Nu revolutionerar vi allt vad lån heter. Och flyttar makten från banken till dig. Resultatet är lägre ränta för dig som lånar och högre avkastning för dig som sparar.