Låna pengar snabbt

Låna pengar och få dem utbetalda till ditt konto snabbt och smidigt genom vår tjänst direktutbetalning.

Ansök och få svar direkt

Få ditt lån utbetalt inom några timmar*
×

Vi rekommenderar en kortare löptid för det lånebelopp du har valt.

Lånebelopp
Återbetalningstid
Exempelränta:
Effektiv ränta:
Så här har vi räknat
Månadsbetalning
Månadsinkomst
Sysselsättning
Boendeform
E-postadress
Telefonnummer

Låna pengar med snabb utbetalning

Glöm långsamma processer med papperskopior, krav på inscannade körkort och långa väntetider! Hos oss gäller snabba och rigida processer för ansökan, handläggning och utbetalning av lån.

Vi är unika i Sverige med att erbjuda direktubetalning, vilket betyder att du kan få pengarna på kontot direkt när din ansökan är godkänd. Det tar oftast max ett par timmar, och du kan använda pengarna direkt.

Vi erbjuder privatlån från 20 000 kr upp till 500 000 kr. Om din ansökan blir godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt. Räntan sätts individuellt och baseras på dina ekonomiska förutsättningar. Det är helt kostnadsfritt att ansöka om ett lån och du förbinder dig inte till något.

Ansök om lån idag

Hur gör jag för att låna pengar snabbt?

Vår låneprocess är helt digital. Du anger hur mycket du vill låna och dina personuppgifter, identifierar dig enkelt med BankID, samt signerar avtalet digitalt. Om ditt lån blir godkänt kan du få pengarna utbetalda direkt till ditt konto, utan att behöva vänta i flera bankdagar, om du väljer direktutbetalning. Om du hellre vill vänta någon dag så går det också bra för vi erbjuder även vanlig bankutbetalning.

Låna pengar direkt redan idag!

Vad är skillnaden mellan privatlån med snabb utbetalning och sms-lån?

Många tror att snabba lån alltid är detsamma som sms-lån just eftersom sms-lån ofta sker väldigt fort. Anledningen till det är att de sällan gör en rigid kreditbedömning, vilket leder till att de kan betala ut pengarna i princip direkt. Den typen av lån som vi erbjuder, privatlån till kreditvärdiga personer, är lån med rigid kreditbedömning. Sådana lån tar vanligtvis
Vi vara väldigt snabba både tack vare våra smarta arbetssätt och modern teknik.

Varför ska jag låna av Lendify?

Hos oss får du sänkt ränta i takt med att du betalar av lånet med vårt lojalitetsprogram Lendify Rewards
Du ansöker enkelt, helt digitalt på 2 minuter och får svar direkt! Vi finns här för att ge dig hjälp och tips både kvällar och helger på telefon, chat och mail.
Direktutbetalning - om din ansökan blir godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt. Vi jobbar inte med bankdagar!
Vi kan ofta ge dig ett bättre erbjudande än bankerna. Våra låntagare har i snitt sänkt sin månadskostnad med 1 950 kr!

Vi hjälper dig

Våra duktiga handläggare finns tillgängliga på chat, telefon och e-post. Kontakta oss så hjälper vi dig med din ansökan.

Vanliga frågor och svar

Har du fler frågor? Se alla vanliga frågor och svar.

Hur fungerar Lendify?

Lendify tar bort banken ur ekvationen och kopplar ihop personer som vill låna med personer som vill investera. Vår modell bygger på delningsekonomin (peer to peer) likt Uber och Airbnb, vilket gör det billigare och effektivare än att gå via en bank för att låna pengar. Dessutom är vi helt digitala, så du slipper hantera stora mängder papper och långa väntetider. Hos oss identifierar du dig snabbt och enkelt med BankID. Om din ansökan blir godkänd kan du få pengarna direkt till ditt konto, dygnet runt.
Läs mer om hur Lendify fungerar
*Väljer du direktöverföring får du pengarna på ditt konto samma dag, förutsatt att du har fått ditt lån godkänt av Lendify, signerat skuldebrevet med e-legitimation samt har valt ett utbetalningskonto som tillhör Handelsbanken, Nordea, SEB, Danske Bank eller Swedbank. Väljer du Bankgiro tar det vanligtvis en bankdag.