Låna pengar till semester

När du ska åka på semester och behöver ett extra tillskott i kassan kan du enkelt låna pengar hos oss till en konkurrenskratig ränta. Ansök nu och se vilken ränta du kan få!

Ansök och få svar direkt

Få ditt lån utbetalt inom några timmar*
×

Vi rekommenderar en kortare löptid för det lånebelopp du har valt.

Lånebelopp
Återbetalningstid
Exempelränta:
Effektiv ränta:
Så här har vi räknat
Månadsbetalning
Månadsinkomst
Sysselsättning
Boendeform
E-postadress
Telefonnummer

Semesterlån till dig

Går du och drömmer om den där äventyrsresan? Eller vill du kanske bjuda hela släkten på en resa till Madeira? Eller är din stora dröm att ta dykarcertifikat på Filippinerna? Oavsett vad din drömsemester är kan du låna till den hos oss.
På Lendify får du sänkt ränta om du betalar dina räkningar i tid, så kan du fokusera på att njuta av minnet från din resa istället för höga lånefakturor.

Enkel ansökan till ditt semesterlån

Ansök på 2 minuter och få svar direkt så vet du på momangen om du kan boka din resa eller inte samt exakt vad det kommer att kosta. Vill du ha hjälp finns vi här både kvällar och helger på telefon, chat och mail.

Låna till semestern med direktutbetalning

Blir din ansökan godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt och boka drömresan redan samma kväll. Smidigt va? Om du har någon av följande Handelsbanken, SEB, Swedbank, Nordea eller Danske bank så kan du få pengarna direkt till ditt konto. För övriga banker tar det 1-2 bankdagar innan pengarna är på kontot om du blir godkänd som låntagare.

Varför ska jag låna av Lendify?

- Du får sänkt ränta genom att betala dina räkningar i tid via vårt lojalitetsprogram Lendify Rewards
- Du ansöker enkelt, helt digitalt på 2 minuter och får svar direkt! Vi finns här för att ge dig hjälp och tips både kvällar och helger på telefon, chat och mail.
- Direktutbetalning - om din ansökan blir godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt. Vi jobbar inte med bankdagar!
- Vi kan ofta ge dig ett bättre erbjudande än bankerna. Våra låntagare har i snitt sänkt sin månadskostnad med 1 950 kr!

Vi hjälper dig

Våra duktiga handläggare finns tillgängliga på chat, telefon och e-post. Kontakta oss så hjälper vi dig med din ansökan.

Vanliga frågor och svar

Har du fler frågor? Se alla vanliga frågor och svar.

Hur fungerar Lendify?

Lendify tar bort banken ur ekvationen och kopplar ihop personer som vill låna med personer som vill investera. Vår modell bygger på delningsekonomin (peer to peer) likt Uber och Airbnb, vilket gör det billigare och effektivare än att gå via en bank för att låna pengar. Dessutom är vi helt digitala, så du slipper hantera stora mängder papper och långa väntetider. Hos oss identifierar du dig snabbt och enkelt med BankID. Om din ansökan blir godkänd kan du få pengarna direkt till ditt konto, dygnet runt.
Läs mer om Lendify

Samla lån hos Lendify

Förbättra din ekonomi - sänk din ränta

I Sverige sitter hundratusentals personer och betalar för hög ränta på sina lån. Det är något vi på Lendify vill ändra på. Med modern teknik kapar vi bort banken och kan på så sätt ofta erbjuda klart lägre räntor. 2016 lyckades vi i snitt sänka månadskostnaden för våra låntagare med 1 950 kr! Vill du också sänka räntan och månadskostnaden på dina privatlån? Samla dina lån hos Lendify och se hur mycket lägre ränta just du kan få!

Så samlar du dina lån

Sitter du på många dyra krediter? Då kan du med stor sannolikhet sänka räntan genom att ta ett större lån hos Lendify och ersätta dina befintliga krediter med detta. Våra låntagare sänker i snitt sin månadskostnad med 1 950 kr när de ersätter sina lån med ett Lendify-lån. Ansök du med!

Det är enkelt att samla sina lån hos Lendify – och sänka sin ränta. Ansök ovan och få ditt individuella räntebesked på 2 minuter. Om ditt lån blir godkänt av vår kreditavdelning kan det normalt betalas ut inom 24 timmar. För din säkerhet och en smidig process erbjuder vi signering av avtal med BankID.

*Väljer du direktöverföring får du pengarna på ditt konto samma dag, förutsatt att du har fått ditt lån godkänt av Lendify, signerat skuldebrevet med e-legitimation samt har valt ett utbetalningskonto som tillhör Handelsbanken, Nordea, SEB, Danske Bank eller Swedbank. Väljer du Bankgiro tar det vanligtvis en bankdag.
Semesterlånet Semesterbild