Låna pengar

Hos oss kan du få lägre ränta i takt med att du betalar av ditt lån. Med Lendify Rewards samlar du poäng som kan bytas in mot lägre ränta!

Ansök och få svar direkt

Få ditt lån utbetalt inom några timmar*
×

Vi rekommenderar en kortare löptid för det lånebelopp du har valt.

Lånebelopp
Återbetalningstid
Exempelränta:
Effektiv exempelränta:
Så här har vi räknat
Exempelkostnad
Månadsinkomst
Sysselsättning
Boendeform
E-postadress
Telefonnummer

Låna pengar med låg ränta

I vårt lojalitetsprogram Lendify Rewards samlar du poäng genom att vara en lojal och skötsam kund. Då får du ännu lägre ränta i takt med att du betalar av lånet.

Låna pengar med enkel ansökan

Ansök på 2 minuter och få svar direkt! Vill du ha hjälp finns vi här både kvällar och helger på telefon, chat och mail. Läs mer om vad ett privatlån är här.

Låna pengar direkt

Blir din ansökan godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt med hjälp av direktutbetalning (tilläggstjänst). Vi jobbar inte med bankdagar!

Ansökan är inte bindande

Ansökan är inte bindande och när du får ett erbjudande från oss är det giltigt i 30 dagar så kan du fundera i lugn och ro.

Se fler omdömen om oss

Vi hjälper dig

Våra duktiga handläggare finns tillgängliga på chatt, telefon och e-post. Du hittar våra öppettider här.
Kontakta oss gärna om du har några frågor!

Varför ska man låna pengar utan banken?

Lendify tar bort banken ur ekvationen och kopplar ihop personer som vill låna med personer som vill investera. Vår modell bygger på delningsekonomin (peer to peer) likt Uber och Airbnb, vilket gör det billigare och effektivare än att gå via en bank för att låna och investera. Dessutom är vi snabba och helt digitala, så du slipper stora mängder papper och långa väntetider. Hos oss identifierar du dig snabbt och enkelt med BankID.

Låna pengar av privatpersoner

Hos Lendify lånar du av andra privatpersoner som investerat sina pengar i lån. Att investera i lån kan ses som ett alternativ till en räntefond eller ett sparkonto utan ränta. Vi kopplar bort banken ur ekvationen, vilket blir billigare och effektivare. Ni hjälper varandra, och får smartare ekonomi tillsammans!
För dig som lånar är enda skillnaden att din upplevelse ofta är smidigare och trevligare än om du lånar hos en bank. I övrigt är mycket likadant - du ansöker om ett lån, vi bedömer din kreditvärdighet och betalningsförmåga, vi ger dig ett låneerbjudande eller avslår din ansökan, om du blir godkänd signerar du avtalet och får sedan dina pengarna utbetalda. Den största skillnaden mot ett banklån är att det är smidigare för dig som låntagare, och oftast billigare. Bra va?

Låna pengar och sänk din ränta med Rewards

Som låntagare får du sänkt ränta över tid med vårt lojalitetsprogram Lendify Rewards. Det är ett program som är unikt i branschen där du helt enkelt belönas för att du betalar dina räkningar i tid! När du betalat en räkning i tid får du poäng. På så vis samlar du poäng varje månad och har tillslut så mycket poäng att du klättrar upp till nästa nivå i Lendify Rewards. På nivå 1 får du din första rabatt! Du fortsätter sedan enkelt att samla poäng och nå nya nivåer, och sänka din ränta ännu mer.

Låna pengar snabbt och smidigt

Vår låneprocess är helt digital. Du anger hur mycket du vill låna och dina personuppgifter, identifierar dig enkelt med BankID, samt signerar avtalet med BankID. Om ditt lån blir godkänt kan du få pengarna utbetalda direkt till ditt konto, utan att behöva vänta i flera bankdagar. Vi är unika i Sverige med att erbjuda direktubetalning, vilket betyder att du kan få pengarna på kontot direkt när din ansökan är godkänd. Det tar oftast max ett par timmar, och du kan använda pengarna direkt. Om du hellre vill vänta någon dag så går det också bra för vi erbjuder även vanlig bankutbetalning.

Vanliga frågor och svar

Har du fler frågor? Se alla vanliga frågor och svar.

Olika typer av lån

Sitter du på för många små och dyra krediter?
Visste du att du kan ersätta alla små lån och krediter med ett enda billigare privatlån hos Lendify och på så sätt sänka din månadskostnad.

Läs mer om att samla lån.
Lär dig mer om privatlån.

Drömmer du om att renovera ditt hem och ditt kök? Eller vill du kanske köpa en ny bil?
Då kan du enkelt och smidigt ansöka om ett privatlån hos Lendify.

Läs mer om att låna till kök, bergvärme, bil renovering eller blancolån.
Jag vill samla lån Mer om privatlån

Trygghet när du lånar

Trygghet är otroligt viktigt för oss på Lendify - och för våra kunder. Vi använder världsledande säkerhet och kryptering och hanterar alltid personuppgifter med mycket stor omsorg. För din trygghet står Lendify under tillsyn av Finansinspektionen.

Läs mer om Lendify.

*Väljer du direktöverföring får du pengarna på ditt konto samma dag, förutsatt att du har fått ditt lån godkänt av Lendify, signerat skuldebrevet med e-legitimation samt har valt ett utbetalningskonto som tillhör Handelsbanken, Nordea, SEB, Danske Bank eller Swedbank. Väljer du Bankgiro tar det vanligtvis en bankdag.