Låneskydd

Ibland blir det inte som planerat. Du kan bli sjuk eller ofrivilligt bli av med jobbet, vilket kan göra det svårt att betala fakturorna. Vi på Lendify erbjuder därför Låneskydd.

En trygghet för dig

Ibland blir det inte som planerat. Du kan bli sjuk eller ofrivilligt bli av med jobbet, vilket kan göra det svårt att betala fakturorna. Vi på Lendify vill att du ska vara ännu tryggare med ditt lån och erbjuder därför en försäkring som vi kallar Låneskydd. Det är en försäkring som betalar din månadskostnad för ränta och amortering upp till 10 000 kr/månad i 12 månader om du skulle bli sjuk eller arbetslös. Den skyddar även dina anhöriga om du skulle avlida.

Vi bjuder på låneskydd i tre månader!

När du lånar pengar hos oss kan du välja att kostnadsfritt aktivera låneskydd i tre månader. Under de tre månaderna får du prova på hur det känns att ha ett låneskydd, och du kommer förmodligen inse hur tryggt det känns att vara skyddad. Därefter är premien för låneskyddet endast 7,7% av din månadskostnad, vilket bara är 92 kr om du har en månadskostnad på 1 200 kr. Denna kostnad läggs helt enkelt till på din faktura varje månad. Du kvalificerar för försäkringen om du är mellan 18 och 64 år samt inte är pensionerad eller sjuk- och förtidspensionär. Du börjar betala från och med månad fyra eftersom de tre första månaderna är helt kostnadsfria.

Förköpsinformation
Försäkringsvillkor
Produktblad
Försäkringsförmedling
Dataskyddspolicy
Försäkringsgivaren och Amtrust

Du kan avsluta ditt låneskydd när du vill

Om du inte vill fortsätta med låneskyddet efter de tre första månaderna kan du avsluta försäkringen. Det gör du genom att logga in på Mina sidor och avsluta försäkringen eller genom att kontakta oss på telefonnummer 020-20 30 40. Du kan avsluta ditt låneskydd när som helst.

Det finns några exempel på situationer då försäkringen inte gäller dig och du därför bör tacka nej:

• Du är beviljad sjukersättning eller aktivitetsersättning
• Du är inte folkbokförd i Sverige
• Du arbetar utomlands
• Du jobbar mindre än 80 timmar per månad som anställd
• Du har kännedom om förestående sjukskrivning, varsel eller arbetslöshet

Vill du anmäla en skada?

Om du vill anmäla en skada gör du det direkt till AmTrust. Har du frågor om skadehanteringen eller ett pågående ärende kan du ringa AmTrusts kundtjänst på telefonnummer 08-505 68 067 eller skicka ett mail till skador@amtrustgroup.com.
Klicka här för att göra en skadeanmälan.