Lendify omdöme

Läs kunders omdömen om Lendify. Vad tycker de som lånat pengar via Lendify?

Omdömen om Lendify

Omdömen av Lendify från faktiska kunder, direkt från den oberoende tjänsten Trustpilot. Kunderna delar ut ett betyg mellan 1 och 5, samt skriver några rader om sin upplevelse av att vara kunder hos Lendify.

Vi är både stolta och glada över att kunna visa upp vad våra kunder tycker om oss, för om våra kunder är nöjda, så är vi nöjda!

Lendify har betyget 5 av 5 stjärnor - Utmärkt!

Låna pengar

Kunders recensioner och omdömen om Lendify

Nedan har vi samlat ett litet urval av de omdömen vi fått på Trustpilot under åren vi varit verksamma. Om du vill läsa alla våra omdömen, kolla in vår sida på Trustpilot.

Vad tycker kunderna om Lendify?

En återkommande kommentar kring att vara kund hos oss är att det är smidigt och går snabbt att ansöka om ett lån och att utbetalningen är snabb, då vi erbjuder direktutbetalning. Vi är speciellt glada över att våra kunder är nöjda med har vi utformat vår tjänst för att vara så kundvänlig som möjligt.

En annan sak som många kunder nämner är att de fått riktigt bra service och ett trevligt bemötande från våra fantastiska kundtjänstmedarbetare. Våra kunder tycker att de får väldigt bra hjälp och stöd i låneprocessen. Detta tycker vi såklart är extra roligt då vårt mål är att alltid erbjuda våra kunder bästa service.

Ytterligare en vanligt återkommande kommentar är såklart vårt fantastiska erbjudande. Eftersom vi skär bort banken som mellanhand kan vi ofta erbjuda klart lägre räntor än de traditionella bankerna, och framförallt nischbankerna. Det märks tydligt att våra kunder har fått bra ränteerbjudanden då de ofta nämner det i sina omdömen om oss. Vi vet också från egen data att de kunder som samlar lån och krediter hos oss sparar i genomsnitt 1950 kr per månad jämfört med tidigare månadskostnad.

Se vilken ränta du kan få!

Se alla omdömen om Lendify på Trustpilot

Vanliga frågor och svar


Om du inte hittar svar på din fråga, se den kompletta listan med våra vanliga frågor och svar.

Kom igång idag!

Bli kund hos Lendify, vi utmanar bankerna och skapar en mer effektiv och transparent lånemarknad.
Jag vill låna