Lendify omdöme

Läs kunders omdömen om Lendify. Vad tycker de som lånat pengar via Lendify?

Omdömen om Lendify

Omdömen av Lendify från faktiska kunder, direkt från den oberoende tjänsten Trustpilot. Kunderna delar ut ett betyg mellan 1 och 5, samt skriver några rader om sin upplevelse av att vara kunder hos Lendify.

Vi är både stolta och glada över att kunna visa upp vad våra kunder tycker om oss, för om våra kunder är nöjda, så är vi nöjda!

Vad tycker Lendifys kunder?

En återkommande kommentar kring att vara kund hos oss är att det är smidigt och går enkelt att ansöka om ett lån och att vi erbjuder utbetalningen direktutbetalning. Vi är speciellt glada över att våra kunder är nöjda med att vi har utformat vår tjänst för att vara så kundvänlig som möjligt.

En annan sak som många kunder nämner är att de fått riktigt bra service och ett trevligt bemötande från våra fantastiska kundtjänstmedarbetare. Våra kunder tycker att de får väldigt bra hjälp och stöd i låneprocessen. Detta tycker vi såklart är extra roligt då vårt mål är att alltid erbjuda våra kunder bästa service.

Ytterligare en vanligt återkommande kommentar är såklart vårt fantastiska erbjudande. Eftersom vi skär bort banken som mellanhand kan vi ofta erbjuda klart lägre räntor än de traditionella bankerna, och framförallt nischbankerna. Det märks tydligt att våra kunder har fått bra ränteerbjudanden då de ofta nämner det i sina omdömen om oss.

Se alla omdömen om Lendify på Trustpilot

Vanliga frågor & svar

Hittar du inte svaret du söker? Här finns fler vanliga frågor & svar.

Vad är minimikraven?

Hur ansöker jag om ett lån?

Vad kan jag låna pengar till?

Hur lång tid innan jag får mitt lån?

Vad är direktutbetalning?

Kan jag lösa mitt lån i förtid?

Hur bedöms min kreditvärdighet?

Vilken ränta får jag när jag lånar?

Vad kostar det att låna pengar?

Kan jag utöka ett befintligt lån?

Hittar du inte svaret du söker? Här finns fler vanliga frågor & svar.

Du förtjänar en bättre ränta

Nu revolutionerar vi allt vad lån heter. Och flyttar makten från banken till dig. Resultatet är lägre ränta för dig som lånar och högre avkastning för dig som sparar.