Låna 20 000 kr

Låna från 20 000 upp till 500 000 kr till det just du behöver. Kanske har du idag hög ränta och vill byta till ett lån med lägre ränta. Då har du kommit rätt! Vi kan tack vare en digital och effektiv process erbjuda riktigt bra räntor. De som flyttat över sina lån till oss har i snitt sänkt sin månadskostnad med 1 950 kr. Ansök på 2 minuter och få svar direkt!

Ansök och få svar direkt

Få ditt lån utbetalt inom några timmar*
×

Vi rekommenderar en kortare löptid för det lånebelopp du har valt.

Lånebelopp
Återbetalningstid
Exempelränta:
Effektiv ränta:
Så här har vi räknat
Månadsbetalning
Månadsinkomst
Sysselsättning
Boendeform
E-postadress
Telefonnummer

Ännu lägre ränta med tiden

Med vårt lojalitetsprogram Lendify Rewards får du ännu lägre ränta i takt med att du betalar av lånet.

Enkel ansökan med BankID

Ansök på 2 minuter och få svar direkt! Vill du ha hjälp finns vi här både kvällar och helger på telefon, chat och mail.

Utbetalning direkt till ditt konto

Blir din ansökan godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt.
Vi jobbar inte med bankdagar!

Se fler omdömen om Lendify

Vi hjälper dig

Våra duktiga handläggare finns tillgängliga på chat, telefon och e-post. Kontakta oss så hjälper vi dig med din ansökan.

Vanliga frågor och svar

Har du fler frågor? Se alla vanliga frågor och svar.

Tryggt och säkert - en självklarhet

Trygghet är otroligt viktigt för Lendify - och för våra kunder. Vi använder världsledande säkerhet och kryptering och hanterar alltid personuppgifter med mycket stor omsorg, till exempel skulle vi aldrig lämna ut våra kunders personuppgifter. För din trygghet står Lendify under tillsyn av Finansinspektionen.
Läs mer om hur Lendify fungerar

Samla alla lån hos Lendify

Spara pengar varje månad

I Sverige sitter hundratusentals personer och betalar för hög ränta på sina lån. Det är något vi på Lendify vill ändra på. Med modern teknik kapar vi bort banken och kan på så sätt ofta erbjuda klart lägre räntor. I snitt har vi sänkt våra kunders månadskostnad med 1 608 kr. På ett år är det nästan 20 000 kr! Vill du också sänka månadskostnaden på dina lån och krediter? Samla dina lån hos Lendify och se hur mycket du kan spara!

Så samlar du dina lån

Det är enkelt att samla sina lån hos Lendify – och sänka sin ränta. Ansök på 2 minuter och få ditt individuella räntebesked direkt. Om ditt lån blir godkänt kan det normalt betalas ut inom 24 timmar, ofta snabbare. Använd sedan pengarna för att betala av dina dyra lån och krediter och betala därefter endast din räkning till Lendify varje månad. Smidigare och billigare!

*Väljer du direktöverföring får du pengarna på ditt konto samma dag, förutsatt att du har fått ditt lån godkänt av Lendify, signerat skuldebrevet med e-legitimation samt har valt ett utbetalningskonto som tillhör Handelsbanken, Nordea, SEB eller Swedbank. Väljer du Bankgiro tar det vanligtvis en bankdag.