Låna 50 000 kr

Låna 50 000 kr till det just du behöver. Vi skär bort onödiga mellanhänder och kan därför ofta erbjuda bättre villkor än storbankerna. De som flyttat över sina lån till oss har i snitt sänkt sin månadskostnad med 1 950 kr. Ansök på 2 minuter och få svar direkt!

Ansök och få svar direkt

Få ditt lån utbetalt inom några timmar*
×

Vi rekommenderar en kortare löptid för det lånebelopp du har valt.

Lånebelopp
Återbetalningstid
Exempelränta:
Effektiv ränta:
Så här har vi räknat
Månadsbetalning
Månadsinkomst
Sysselsättning
Boendeform
E-postadress
Telefonnummer

Låg ränta blir ännu lägre

Med vårt lojalitetsprogram Lendify Rewards får du ännu lägre ränta i takt med att du betalar av lånet.

Ansök enkelt med BankID

Ansök med BankID på 2 minuter och få svar direkt! Vill du ha hjälp finns vi här både kvällar och helger på telefon, chat och mail.

Direktutbetalning till ditt konto

Blir din ansökan godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt till ditt konto.

Vi hjälper dig

Våra duktiga handläggare finns tillgängliga på chat, telefon och e-post. Kontakta oss så hjälper vi dig med din ansökan.

Vanliga frågor och svar

Har du fler frågor? Se alla vanliga frågor och svar.

Tryggt och säkert - en självklarhet

Trygghet är otroligt viktigt för Lendify - och för våra kunder. Vi använder världsledande säkerhet och kryptering och hanterar alltid personuppgifter med mycket stor omsorg, till exempel skulle vi aldrig lämna ut våra kunders personuppgifter. För din trygghet står Lendify under tillsyn av Finansinspektionen.
Läs mer om hur Lendify fungerar

Samla alla lån och krediter hos Lendify

Spara pengar varje månad

det är inte ovanligt att betala en alldeles för hög ränta på sina lån och krediter. Det är något vi vill ändra på! Med modern teknik kapar vi bort banken och därför ofta erbjuda klart lägre räntor. I snitt har vi sänkt våra låntagares månadskostnad med 1 608 kr. På ett år är det nästan 20 000 kr. Vill du också sänka räntan och månadskostnaden på dina lån och krediter? Samla dina lån hos Lendify och se hur mycket lägre ränta just du kan få!

Så samlar du dina lån

Det är enkelt att samla alla lån och krediter och samtidigt spara pengar. Ansök enkelt med BankID och få din ränta direkt. Om ditt lån blir godkänt kan det normalt betalas ut inom 24 timmar, ofta snabbare. Använd sedan pengarna för att betala av dina dyra lån och krediter och betala därefter endast din räkning till Lendify varje månad. Smidigare och billigare!

*Väljer du direktöverföring får du pengarna på ditt konto samma dag, förutsatt att du har fått ditt lån godkänt av Lendify, signerat skuldebrevet med e-legitimation samt har valt ett utbetalningskonto som tillhör Handelsbanken, Nordea, SEB eller Swedbank. Väljer du Bankgiro tar det vanligtvis en bankdag.