MC-lån

Är det dags att investera i en ny motorcykel? Här kan du läsa om vad du bör tänka på vid köpet, oavsett om du vill låna hela eller delar av beloppet.

Ansök och få svar direkt

Få ditt lån utbetalt inom några timmar*
×

Vi rekommenderar en kortare löptid för det lånebelopp du har valt.

Lånebelopp
Återbetalningstid
Exempelränta:
Effektiv ränta:
Så här har vi räknat
Månadsbetalning
Månadsinkomst
Sysselsättning
Boendeform
E-postadress
Telefonnummer

Låna till motorcykel

Är det dags att uppfylla fantasin om en egen motorcykel? Tänk att få glida fram längs havet på en egen cruiser eller känna adrenalinet på en endurohoj. För att kunna få uppleva de där hästarna under sadeln som du drömmer om kanske du behöver ta hjälp av ett lån. Oavsett om du längtar efter en sprillans ny MC eller väljer ett begagnat alternativ så kan du låna hela eller delar av beloppet hos oss. Ansök på 2 minuter och få svar direkt. Om din ansökan blir godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt till ditt konto.

Budget för att låna till motorcykel

När du ska budgetera för ditt MC-köp bör du tänka på saker du behöver köpa utöver själva motorcykeln för att vara trygg, säker och lagom varm på hojen. Tänk också på att du kan spara en hel del på att köpa en begagnad motorcykel och begagnade tillbehör.

Här följer en enkel budget för en begagnad motorcykel.
Motorcykel: 50 000 kr
Skinnställ och handskar: 6 000 kr
Hjälm och ryggplatta: 3 000 kr
Stövlar: 1 000 kr
Summa: ca 60 000

MC-lån med bra ränta

Vissa lånar, andra sparar och några både lånar och sparar. Hur just du väljer att göra för att finansiera din motorcykel är upp till dig. Om du behöver låna så kan Lendify lätt hjälpa till. Hos oss på Lendify kan du låna upp till 500 000 kr att använda till din drömhoj.

Vi erbjuder lån utan krav på säkerhet, så kallade privatlån eller blancolån. Vi erbjuder också några av marknadens bästa villkor med bra ränta och flexibilitet. Du kan således låna pengar till din motorcykel mot en mycket förmånlig månadskostnad.

Du lånar enkelt online med hjälp av BankID. Efter att du skickat in din ansökan gör vi en kreditbedömning och undersöker att du uppfyller våra krav, bland annat att du är minst 18 år gammal och folkbokförd i Sverige. Så fort din ansökan är godkänd kan du få pengarna utbetalda. Att ansöka om ett lån är helt kostnadsfritt och tar bara 2 minuter.

Klicka här för att kostnadsfritt ansöka om ett lån idag!

Jämför olika MC-lån

Med en budget för motorcykelköpet blir det lättare att beräkna vilken månadskostnad lånen kommer att få. Du bör självklart även jämföra olika lån för att hitta ett lån med bra villkor som passar dig. Är du exempelvis duktig på att alltid betala i dina räkningar i tid så kan du spara pengar genom att låna av oss. Med vårt lojalitetsprogram samlar du poäng genom att helt enkelt betala dina räkningar i tid. Poängen kan du sedan använda för att sänka räntan på ditt lån. Det kallar vi schyssta villkor! Läs mer om vårt lojalitetsprogram Lendify Rewards

Varför ska jag låna av Lendify?

När du betalar dina räkningar i tid kan du få sänkt ränta. På så vis sparar du ännu mer pengar med tiden. Läs mer om vårt lojalitetsprogram Lendify Rewards.
Du ansöker enkelt, helt digitalt på 2 minuter och får svar direkt! Vi finns här för att ge dig hjälp och tips både kvällar och helger på telefon, chat och mail.
Direktutbetalning - om din ansökan blir godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt. Vi jobbar inte med bankdagar!
Vi kan ofta ge dig ett bättre erbjudande än bankerna. Våra låntagare har i snitt sänkt sin månadskostnad med 1 950 kr!

Vi hjälper dig

Våra duktiga handläggare finns tillgängliga på chat, telefon och e-post. Kontakta oss så hjälper vi dig med din ansökan.

Vanliga frågor och svar

Har du fler frågor? Se alla vanliga frågor och svar.

Hur fungerar Lendify?

Lendify tar bort banken ur ekvationen och kopplar ihop personer som vill låna med personer som vill investera. Vår modell bygger på delningsekonomin (peer to peer) likt Uber och Airbnb, vilket gör det billigare och effektivare än att gå via en bank för att låna pengar. Dessutom är vi helt digitala, så du slipper hantera stora mängder papper och långa väntetider. Hos oss identifierar du dig snabbt och enkelt med BankID. Om din ansökan blir godkänd kan du få pengarna direkt till ditt konto, dygnet runt.
Läs mer om Lendify

*Väljer du direktöverföring får du pengarna på ditt konto samma dag, förutsatt att du har fått ditt lån godkänt av Lendify, signerat skuldebrevet med e-legitimation samt har valt ett utbetalningskonto som tillhör Handelsbanken, Nordea, SEB, Danske Bank eller Swedbank. Väljer du Bankgiro tar det vanligtvis en bankdag.