Lendify länkar samman investerare och låntagare

Fenomenet att låna pengar av varandra är någonting som funnits i alla tider. Historiskt har vi gjort det med hjälp av en bank som mellanhand. Genom dagens teknik är det däremot möjligt att kapa onödiga mellanhänder vilket leder till en effektivare och mer transparent lånemarknad. Vi på Lendify har skapat en digital plattform där vi kopplar samman investerare och låntagare på ett effektivt sätt.
Jag vill investera Jag vill låna
Lendify
Stockholmsbörsen
Svensk räntefond
*Avkastningen beror bland annat på låntagarnas kreditbetyg och lånens löptid. Investerare bär kreditrisken och omfattas ej av den statliga insättningsgarantin. Avkastningen för Lendify beräknas som genomsnittet av samtliga investerares avkastning (efter avgifter) dividerat med deras totala utlåning i slutet av den aktuella månaden.

Stabil avkastning för investerare

Att investera i lån till kreditvärdiga privatpersoner är positivt ur flera perspektiv. Du som investerare får access till ett tillgångsslag som bankerna tidigare har haft ensamrätt på och diversifierar din totala portfölj ytterligare. Det här är ett perfekt alternativ till skakiga aktiemarknader och konton med låga räntor. Våra investerare har haft en historisk avkastning på cirka sex procent per år*.
Räkna ut potentiell avkastning

Ett smartare privatlån

Lendify erbjuder lån utan säkerhet, även känt som privatlån eller blancolån. Genom att ha en helt digital plattform dras vi inte med höga kostnader för gamla IT-system som storbankerna gör och kan på så vis i många fall erbjuda våra kunder lån med bättre villkor. Utöver detta har vi Lendify Rewards där alla låntagare kan få sänkt ränta genom att sköta sina betalningar.
Beräkna din ränta

Det är lätt att skriva fel..

Det händer att man skriver fel när man använder sökmotorer. Det viktiga är däremot att man hamnar rätt i slutändan.

Exempel på detta kan vara att istället för att skriva Lendify så kan det hända att man skriver lednify, lendefy, lendif, lenify, landify, lendift, lindify, lenfify, lemdify, lendyfay, lendifu, lendyfie, lendufy, lendigy eller lendifly.
Senaste från bloggen

Topp 10 svenska ekonomibloggar!

Läs mer
Autoinvest

Ökad riskspridning och effektivitet.

Läs mer
Kreditförlustfonden

En extra trygghet för ditt insatta kapital.

Läs mer

Facebook

LinkedIn

Kom igång idag!

Följ med på vår resa där vi utmanar bankerna och skapar en mer effektiv och transparent lånemarknad.
Jag vill investera Jag vill låna