Privatlån

Ett privatlån är ett lån utan krav på säkerhet eller kontantinsats. Vi skär bort alla mellanhänder och kan därför erbjuda konkurrenskraftiga räntor. Ansök nu och få svar direkt!

Ansök och få svar direkt

Få ditt lån utbetalt inom några timmar*
×

Vi rekommenderar en kortare löptid för det lånebelopp du har valt.

Lånebelopp
Återbetalningstid
Exempelränta:
Effektiv ränta:
Så här har vi räknat
Månadsbetalning
Månadsinkomst
Sysselsättning
Boendeform
E-postadress
Telefonnummer

Vad är privatlån?

Ett privatlån är ett lån utan krav på säkerhet och kontantinsats. Du kan alltså låna pengar utan att ha t.ex. en bostad som säkerhet. Privatlån tas ofta för att kunna finansiera olika former av konsumtion. Du är kanske i behov av en ny båt, vill renovera ditt badrum eller låna för att kunna plugga utomlands. Privatlån kan även användas för att betala av flera dyrare lån och krediter och ersätta dem med ett billigare lån med lägre ränta. På så vis kan du spara flera tusen varje månad. De kunder som gjort detta har i genomsnitt sparat 1 950 kr/månad jämfört med deras tidigare lån. Här kan du läsa mer om fördelarna med att samla lån.

Vad är skillnaden mellan privatlån och blancolån?

Privatlån och blancolån är olika namn för samma slags lån, ett lån utan säkerhet. Ett privatlån kan användas till att finansiera just det du behöver, oavsett om det handlar om att renovera hemma, samla dyrare lån eller låna pengar för att studera. Vi erbjuder privatlån upp till 500 000 kr utan krav på säkerhet och pengarna utbetalas direkt efter en godkänd ansökan.

Ansök om lån idag och få svar direkt!

Hur ansöker jag om ett privatlån?

Hos oss på Lendify kan du ansöka om privatlån från 20 000 kr upp till 500 000 kr. Om din ansökan blir godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt. Den ränta du får på lånet är individuell och baseras på just dina ekonimiska förutsättningar. Det är helt kostnadsfritt att ansöka om ett lån och det görs helt digitalt med hjälp av BankID.

När kan jag få pengarna på kontot?

Tack vare våra digitala processer kan vi erbjuda våra kunder direktutbetalning. Det betyder att när du fått ditt lån godkänt och du signerat skuldebrevet via BankID kan du få pengarna insatta på ditt konto direkt - dygnet runt, året om. Du behöver alltså inte vänta ett antal bankdagar för att få dina pengar, som du oftast behöver hos banken.

Privatlån med låg ränta

Lendify erbjuder privatlån med låg ränta tack vare att vi har låga kostnader. Dessutom har vi vårt lojlalietsprogram Lendify Rewards är ett unikt program där du samlar poäng genom att vara en lojal och skötsam kund. De poäng du samlat ihop kan du exempelvis byta in mot sänkt ränta på ditt lån!

Varför ska jag låna av Lendify?

Hos oss får du sänkt ränta i takt med att du betalar av lånet med vårt lojalitetsprogram Lendify Rewards
Du ansöker enkelt, helt digitalt på 2 minuter och får svar direkt! Vi finns här för att ge dig hjälp och tips både kvällar och helger på telefon, chat och mail.
Direktutbetalning - om din ansökan blir godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt. Vi jobbar inte med bankdagar!
Vi kan ofta ge dig ett bättre erbjudande än bankerna. Våra låntagare har i snitt sänkt sin månadskostnad med 1 950 kr!

Vi hjälper dig

Våra duktiga handläggare finns tillgängliga på chat, telefon och e-post. Kontakta oss så hjälper vi dig med din ansökan.

Vanliga frågor och svar

Har du fler frågor? Se alla vanliga frågor och svar.

Tryggt och säkert - en självklarhet

Trygghet är otroligt viktigt för Lendify - och för våra kunder. Vi använder världsledande säkerhet och kryptering och hanterar alltid personuppgifter med mycket stor omsorg, till exempel skulle vi aldrig lämna ut våra kunders personuppgifter. För din trygghet står Lendify under tillsyn av Finansinspektionen.
Läs mer om hur Lendify fungerar

*Väljer du direktöverföring får du pengarna på ditt konto samma dag, förutsatt att du har fått ditt lån godkänt av Lendify, signerat skuldebrevet med e-legitimation samt har valt ett utbetalningskonto som tillhör Handelsbanken, Nordea, SEB eller Swedbank. Väljer du Bankgiro tar det vanligtvis en bankdag.