Billån

Finansiera ditt bilköp med ett smartare lån. Blir din ansökan godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt. Enkel ansökan med svar direkt.

Ansök och få svar direkt

Få ditt lån utbetalt inom några timmar*
×

Vi rekommenderar en kortare löptid för det lånebelopp du har valt.

Lånebelopp
Återbetalningstid
Exempelränta:
Effektiv ränta:
Så här har vi räknat
Månadsbetalning
Månadsinkomst
Sysselsättning
Boendeform
E-postadress
Telefonnummer

Låna pengar för att köpa bil

Ibland behöver man en ny bil. Har den gamla gjort sitt eller har familjen vuxit ur den? Vill du bli mer miljövänlig och köra på el? Eller så kanske du bara vill skämma bort dig själv lite? För att du ska kunna köpa den där bilen du drömmer om kan det behövas ett billån. Ansök enkelt och smidigt på bara två minuter. Snabbt och lätt kan du se vilken bil du har råd med.

Billån med låg ränta

Våra räntor sträcker sig från 2,95% - 17,00%, och den effektiva räntan är 2,95% - 21,58%. Om vi bedömer att du har en god betalningsförmåga kan du få ett billån med så låg ränta som 2,95%. För ett lån på 100 000 kr blir det bara 2 950 kr per år, vilket kan anses vara en mycket överkomlig räntekostnad för att äga din egen bil.

Vi hjälper dig

Våra duktiga handläggare finns tillgängliga på chat, telefon och e-post. Kontakta oss så hjälper vi dig med din ansökan.

Billiga billån till nya eller begagnade bilar

Hos oss på Lendify kan du låna upp till 500 000 kr för att köpa ny bil. Vi erbjuder billån utan krav på säkerhet, så kallade privatlån (även kallat blancolån). I vårt erbjudande finns också några av marknadens bästa räntor. Du kan således låna pengar till din nya bil mot en mycket förmånlig månadskostnad. Som exempel, våra låntagare har i snitt lyckats sänka sin månadskostnad med 1 950 kr jämfört med sina gamla lån.

Ansök om ett lån kostnadsfritt redan idag!

Kalkyl för att köpa och äga bil

När du ska budgetera för din nya bil bör du tänka på kostnader utöver själva bilen för att vara trygg, säker och bekväm. Tänk också på att du kan sparar mycket på att köpa en begagnad bil och begagnade tillbehör.

Förutom lånekostnaden med amortering (avbetalning) och ränta varje månad, kommer du även behöva betala för drivmedel, försäkring och kanske parkering. Varje år behöver du även betala skatt, besiktning, kanske köpa nya däck och lämna in bilen på service och tvätt. Som ett tummått brukar man säga att det kostar från 3000 kr/månad att äga en prisvärd bil, men det kan såklart kosta över 10 000 kr per månad. Så se till att räkna på det, exempelvis på någon av de smarta bilkalkylsidor som finns.

Jag vill låna! Hur gör jag nu?

Det bästa sättet är att börja med att se över sin ekonomi. Vilken typ av bil är du i behov av och hur mycket får den kosta dig i månaden? Vi på Lendify kan erbjuda dig billån från 20 000 kr upp till 500 000 kr, vilket betyder att du kan låna av oss oavsett om du ska köpa nya däck eller byta hela bilen.

Du lånar enkelt online med hjälp av BankID. Efter att du skickat in din ansökan gör vi en kreditbedömning och undersöker att du uppfyller våra krav, bland annat att du är minst 18 år gammal och folkbokförd i Sverige. Så fort din ansökan är godkänd kan du få pengarna utbetalda. Att ansöka om ett billån är helt kostnadsfritt och tar bara 2 minuter.

Ansök nu och se vilken ränta du kan få!

Varför ska jag låna av Lendify?

Hos oss får du sänkt ränta i takt med att du betalar av lånet med vårt lojalitetsprogram Lendify Rewards
Du ansöker enkelt, helt digitalt på 2 minuter och får svar direkt! Vi finns här för att ge dig hjälp och tips både kvällar och helger på telefon, chat och mail.
Direktutbetalning - om din ansökan blir godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt. Vi jobbar inte med bankdagar!
Vi kan ofta ge dig ett bättre erbjudande än bankerna. Våra låntagare har i snitt sänkt sin månadskostnad med 1 950 kr!

Vanliga frågor och svar

Har du fler frågor? Se alla vanliga frågor och svar.

Hur fungerar Lendify?

Lendify tar bort banken ur ekvationen och kopplar ihop personer som vill låna med personer som vill investera. Vår modell bygger på delningsekonomin (peer to peer) likt Uber och Airbnb, vilket gör det billigare och effektivare än att gå via en bank för att låna pengar. Dessutom är vi helt digitala, så du slipper hantera stora mängder papper och långa väntetider. Hos oss identifierar du dig snabbt och enkelt med BankID. Om din ansökan blir godkänd kan du få pengarna direkt till ditt konto, dygnet runt.
Läs mer om hur Lendify fungerar
*Väljer du direktöverföring får du pengarna på ditt konto samma dag, förutsatt att du har fått ditt lån godkänt av Lendify, signerat skuldebrevet med e-legitimation samt har valt ett utbetalningskonto som tillhör Handelsbanken, Nordea, SEB, Danske Bank eller Swedbank. Väljer du Bankgiro tar det vanligtvis en bankdag.