Billån

Finansiera ditt bilköp med ett smartare lån. Blir din ansökan godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt. Enkel ansökan med svar direkt.

Smarta privatlån med schyssta villkor.

Ansök på två minuter.
Få svar direkt.

Vi finns här på chatt, telefon och mejl.

Sänk räntan ytterligare med Lendify Rewards.

Hur mycket vill du låna?

Exempelkostnad per månad

Avbetalningstid

Vilken ränta du får baseras på dina individuella förutsättningar.
Nedan visas ett exempel för vad din ränta kan bli.
% Exempelränta
% Effektiv exempelränta
% Lägsta ränta med Rewards

Personnummer
Starta BankID-appen på din mobila enhet och klicka på "QR-kod" för att skanna QR-koden på den här sidan

Representativt exempel: 185 000 SEK annuitetslån, 11 års löptid, nominell rörlig ränta 7,55%, effektiv ränta 7,88% ink uppläggningsavgift 495 SEK och aviavgift 0 SEK (autogiro). Totalt återbetalningsbelopp 274 118 SEK ink avgifter, 133 avbetalningar (2 057 SEK/månad).

Låna pengar för att köpa bil

Ibland behöver man en ny bil. Har den gamla gjort sitt eller har familjen vuxit ur den? Vill du bli mer miljövänlig och köra på el? Eller så kanske du bara vill skämma bort dig själv lite? För att du ska kunna köpa den där bilen du drömmer om kan det behövas ett billån. Ansök enkelt och smidigt på bara två minuter. Snabbt och lätt kan du se vilken bil du har råd med.

Billån med låg ränta

Våra räntor sträcker sig från 2,95% - 17,00%, och den effektiva räntan är 2,95% - 21,58%. Om vi bedömer att du har en god betalningsförmåga kan du få ett billån med så låg ränta som 2,95%. För ett lån på 100 000 kr blir det bara 2 950 SEK per år, vilket kan anses vara en mycket överkomlig räntekostnad för att äga din egen bil.

Billiga billån till nya eller begagnade bilar

Hos oss på Lendify kan du låna upp till 500 000 SEK för att köpa ny bil. Vi erbjuder billån utan krav på säkerhet, så kallade privatlån (även kallat blancolån). I vårt erbjudande finns också några av marknadens bästa räntor. Du kan således låna pengar till din nya bil mot en mycket förmånlig månadskostnad.

Ansök om ett lån kostnadsfritt redan idag!

Kalkyl för att köpa och äga bil

När du ska budgetera för din nya bil bör du tänka på kostnader utöver själva bilen för att vara trygg, säker och bekväm. Tänk också på att du kan sparar mycket på att köpa en begagnad bil och begagnade tillbehör.

Förutom lånekostnaden med amortering (avbetalning) och ränta varje månad, kommer du även behöva betala för drivmedel, försäkring och kanske parkering.

Varje år behöver du även betala skatt, besiktning, kanske köpa nya däck och lämna in bilen på service och tvätt. Som ett tummått brukar man säga att det kostar från 3000 SEK/månad att äga en prisvärd bil, men det kan såklart kosta över 10 000 SEK per månad. Så se till att räkna på det, exempelvis på någon av de smarta bilkalkylsidor som finns.

Jag vill låna! Hur gör jag nu?

Det bästa sättet är att börja med att se över sin ekonomi. Vilken typ av bil är du i behov av och hur mycket får den kosta dig i månaden? Vi på Lendify kan erbjuda dig billån från 20 000 SEK upp till 500 000 SEK, vilket betyder att du kan låna av oss oavsett om du ska köpa nya däck eller byta hela bilen.

Du lånar enkelt online med hjälp av BankID. Efter att du skickat in din ansökan gör vi en kreditbedömning och undersöker att du uppfyller våra krav, bland annat att du är minst 18 år gammal och folkbokförd i Sverige. Så fort din ansökan är godkänd kan du få pengarna utbetalda. Att ansöka om ett billån är helt kostnadsfritt och tar bara 2 minuter.

Ansök nu och se vilken ränta du kan få!

Varför ska jag låna av Lendify?

• Hos oss får du sänkt ränta i takt med att du betalar av lånet med vårt lojalitetsprogram Lendify Rewards
• Du ansöker enkelt, helt digitalt på 2 minuter och får svar direkt! Vi finns här för att ge dig hjälp och tips både kvällar och helger på telefon, chat och mail.
• Direktutbetalning - om din ansökan blir godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt. Vi jobbar inte med bankdagar!
• Vi kan ofta ge dig ett bättre erbjudande än bankerna.

Vi hjälper dig

Vi finns tillgängliga på chatt, telefon och mail. Kontakta oss på det sätt som passar dig bäst, så svarar vi så fort vi kan!

Olika lån för olika behov

Drömmer du om att renovera ditt kök? Längtar du efter en ny bil? Eller funderar du kanske på att installera bergvärme?

Då kan du enkelt och smidigt ansöka om ett privatlån hos Lendify.

Vanliga frågor & svar

Hittar du inte svaret du söker? Här finns fler vanliga frågor & svar.

Vad är minimikraven?

Hur ansöker jag om ett lån?

Vad kan jag låna pengar till?

Hur lång tid innan jag får mitt lån?

Vad är direktutbetalning?

Kan jag lösa mitt lån i förtid?

Hur bedöms min kreditvärdighet?

Vilken ränta får jag när jag lånar?

Vad kostar det att låna pengar?

Kan jag utöka ett befintligt lån?

Hittar du inte svaret du söker? Här finns fler vanliga frågor & svar.

Om Lendify

Allt den gamla banken inte är

Vi effektiviserar den gamla bankens affärsmodell, så att du som lånar eller sparar får ut mer. Tillsammans bygger vi en effektiv digital bankutmanare. En med schyssta villkor för alla.

Läs mer →

Du förtjänar en bättre ränta

Nu revolutionerar vi allt vad lån heter. Och flyttar makten från banken till dig. Resultatet är lägre ränta för dig som lånar och högre avkastning för dig som sparar.