Billiga lån

Hur ska man tänka och vad finns det för alternativ när det gäller billiga lån?

Smarta privatlån med schyssta villkor.

Ansök på två minuter.
Få svar direkt.

Vi finns här på chatt, telefon och mejl.

Sänk räntan ytterligare med Lendify Rewards.

Hur mycket vill du låna?

Exempelkostnad per månad

Avbetalningstid

Vilken ränta du får baseras på dina individuella förutsättningar.
Nedan visas ett exempel för vad din ränta kan bli.
% Exempelränta
% Effektiv exempelränta
% Lägsta ränta med Rewards

Personnummer
Starta BankID-appen på din mobila enhet och klicka på "QR-kod" för att skanna QR-koden på den här sidan

Representativt exempel: 185 000 SEK annuitetslån, 11 års löptid, nominell rörlig ränta 7,55%, effektiv ränta 7,88% ink uppläggningsavgift 495 SEK och aviavgift 0 SEK (autogiro). Totalt återbetalningsbelopp 274 118 SEK ink avgifter, 133 avbetalningar (2 057 SEK/månad).

Vad är ett billigt lån?

Det billigaste lånet är det som har den lägsta totala kostnaden sett över tid. Till skillnad från vad många tror är det inte bara en bra ränta som spelar roll när du ska låna pengar. Även om en långivare kan erbjuda dig en lägre månadskostnad kan det lånet bli dyrare i längden. Det kan exempelvis bero på att löptiden (lånets avbetalningsperiod) är längre vilket medför en högre totalkostnad.

Tillkommande avgifter kan också göra att lånet blir dyrare än vad du först hade tänkt. Därför bör du utöver den effektiva eller nominella räntan även titta på lånets totala kostnad när du vill söka lån. En ansökan om att låna pengar med låg ränta hos Lendify tar 2 minuter att fylla i och du får svar direkt. Ansökan är inte bindande och du har 30 dagar på dig att fundera på erbjudandet i lugn och ro.

Vad finns det för olika typer av billiga lån?

Bolån brukar tillhöra den kategori av lån som har den allra lägsta räntan. En vanlig och ofta felaktig uppfattning är att privatlån är dyrast när man jämför bolån, privatlån och kreditkort men egentligen kostar kreditkort och avbetalningar generellt sett mest. I vissa fall kan avbetalningen vara räntefri men det kan ändå tillkomma andra typer av avgifter som kan göra att kostnaderna för lånet blir högre än man tänkt sig.

Avbetalning är en form av kredit och den skuld som finns kvar efter att den räntefria tiden är över betalar man en ränta på. Betalar man inte tillbaka skulden innan tidpunkten för den räntefria perioden så får man många gånger betala en ränta som är väldigt hög. Därför är det klokt att samla dyra kreditkortslån och avbetalningar i ett större samlingslån.

Var kan man hitta billiga lån?

Det är vanligt att använda sig av en lånejämförelsetjänst på nätet. Ett bättre sätt att låna pengar med bra ränta är via peer to peer. Peer to peer-utlåning är en förhållandevis ny teknik som innebär att privatpersoner lånar ut pengar direkt till varandra utan att involvera banken. När bankens stora kostnader uteblir innebär det ett billigare lån för dig som låntagare. Lendify nyttjar den senaste tekniken för att alltid kunna erbjuda ett mycket förmånligt privatlån med låg ränta. Vi erbjuder direktutbetalning vilket innebär att du kan få pengarna utbetalda direkt om din ansökan blir godkänd. Vi jobbar inte med bankdagar!

Bra ränta blir ännu bättre med Lendify Rewards

För att få den allra bästa räntan på ditt privatlån finns det olika lojalitetsprogram att ta del av. Lendify Rewards är ett sådant exempel och när du betalar dina räkningar i tid samlar du automatiskt poäng. I takt med att du samlar poäng når du nya nivåer som låser upp mer ränterabatt.

Varför ska jag låna av Lendify?

• Hos oss får du sänkt ränta i takt med att du betalar av lånet med vårt lojalitetsprogram Lendify Rewards
• Du ansöker enkelt, helt digitalt på 2 minuter och får svar direkt! Vi finns här för att ge dig hjälp och tips både kvällar och helger på telefon, chat och mail.
• Direktutbetalning - om din ansökan blir godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt. Vi jobbar inte med bankdagar!
• Vi kan ofta ge dig ett bättre erbjudande än bankerna.

Vi hjälper dig

Vi finns tillgängliga på chatt, telefon och mail. Kontakta oss på det sätt som passar dig bäst, så svarar vi så fort vi kan!

Olika lån för olika behov

Drömmer du om att renovera ditt kök? Längtar du efter en ny bil? Eller funderar du kanske på att installera bergvärme?

Då kan du enkelt och smidigt ansöka om ett privatlån hos Lendify.

Vanliga frågor & svar

Hittar du inte svaret du söker? Här finns fler vanliga frågor & svar.

Vad är minimikraven?

Hur ansöker jag om ett lån?

Vad kan jag låna pengar till?

Hur lång tid innan jag får mitt lån?

Vad är direktutbetalning?

Kan jag lösa mitt lån i förtid?

Hur bedöms min kreditvärdighet?

Vilken ränta får jag när jag lånar?

Vad kostar det att låna pengar?

Kan jag utöka ett befintligt lån?

Hittar du inte svaret du söker? Här finns fler vanliga frågor & svar.

Om Lendify

Allt den gamla banken inte är

Vi effektiviserar den gamla bankens affärsmodell, så att du som lånar eller sparar får ut mer. Tillsammans bygger vi en effektiv digital bankutmanare. En med schyssta villkor för alla.

Läs mer →

Du förtjänar en bättre ränta

Nu revolutionerar vi allt vad lån heter. Och flyttar makten från banken till dig. Resultatet är lägre ränta för dig som lånar och högre avkastning för dig som sparar.