Billiga lån

Hur ska man tänka och vad finns det för alternativ när det gäller billiga lån?

Ansök och få svar direkt

Få ditt lån utbetalt inom några timmar*
×

Vi rekommenderar en kortare löptid för det lånebelopp du har valt.

Lånebelopp
Återbetalningstid
Exempelränta:
Effektiv ränta:
Så här har vi räknat
Månadsbetalning
Månadsinkomst
Sysselsättning
Boendeform
E-postadress
Telefonnummer

Vad är ett billigt lån?

Det billigaste lånet är det som har den lägsta totala kostnaden sett över tid. Till skillnad från vad många tror är det inte bara en bra ränta som spelar roll när du ska låna pengar. Även om en långivare kan erbjuda dig en lägre månadskostnad kan det lånet bli dyrare i längden. Det kan exempelvis bero på att löptiden (lånets avbetalningsperiod) är längre vilket medför en högre totalkostnad.

Tillkommande avgifter kan också göra att lånet blir dyrare än vad du först hade tänkt. Därför bör du utöver den effektiva eller nominella räntan även titta på lånets totala kostnad när du vill söka lån. En ansökan om att låna pengar med låg ränta hos Lendify tar 2 minuter att fylla i och du får svar direkt. Ansökan är inte bindande och du har 30 dagar på dig att fundera på erbjudandet i lugn och ro.

Vi hjälper dig

Våra duktiga handläggare finns tillgängliga på chat, telefon och e-post. Kontakta oss så hjälper vi dig med din ansökan.

Vad finns det för olika typer av billiga lån?

Bolån brukar tillhöra den kategori av lån som har den allra lägsta räntan. En vanlig och ofta felaktig uppfattning är att privatlån är dyrast när man jämför bolån, privatlån och kreditkort men egentligen kostar kreditkort och avbetalningar generellt sett mest. I vissa fall kan avbetalningen vara räntefri men det kan ändå tillkomma andra typer av avgifter som kan göra att kostnaderna för lånet blir högre än man tänkt sig. Avbetalning är en form av kredit och den skuld som finns kvar efter att den räntefria tiden är över betalar man en ränta på. Betalar man inte tillbaka skulden innan tidpunkten för den räntefria perioden så får man många gånger betala en ränta som är väldigt hög. Därför är det klokt att samla dyra kreditkortslån och avbetalningar i ett större samlingslån. Ett bra exempel är att låntagarna som har samlat lånen hos Lendify har sparat i snitt 1 950 kr – varje månad! Ansökan sker helt digitalt med hjälp av BankID.

Var kan man hitta billiga lån?

Det är vanligt att använda sig av en lånejämförelsetjänst på nätet. Ett bättre sätt att låna pengar med bra ränta är via peer to peer. Peer to peer-utlåning är en förhållandevis ny teknik som innebär att privatpersoner lånar ut pengar direkt till varandra utan att involvera banken. När bankens stora kostnader uteblir innebär det ett billigare lån för dig som låntagare. Lendify nyttjar den senaste tekniken för att alltid kunna erbjuda ett mycket förmånligt privatlån med låg ränta. Vi erbjuder direktutbetalning vilket innebär att du kan få pengarna utbetalda direkt om din ansökan blir godkänd. Vi jobbar inte med bankdagar!

Bra ränta blir ännu bättre med Lendify Rewards

För att få den allra bästa räntan på ditt privatlån finns det olika lojalitetsprogram att ta del av. Lendify Rewards är ett sådant exempel och när du betalar dina räkningar i tid samlar du automatiskt poäng. Poängen går sedan att byta in mot ränterabatt vilket betyder att en redan låg ränta blir ännu lägre. När du samlar mer poäng låser du upp nya nivåer och belöningar.

Varför ska jag låna av Lendify?

Hos oss får du sänkt ränta i takt med att du betalar av lånet med vårt lojalitetsprogram Lendify Rewards
Du ansöker enkelt, helt digitalt på 2 minuter och får svar direkt! Vi finns här för att ge dig hjälp och tips både kvällar och helger på telefon, chat och mail.
Direktutbetalning - om din ansökan blir godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt. Vi jobbar inte med bankdagar!
Vi kan ofta ge dig ett bättre erbjudande än bankerna. Våra låntagare har i snitt sänkt sin månadskostnad med 1 950 kr!

Vanliga frågor och svar

Har du fler frågor? Se alla vanliga frågor och svar.

Låna till det du behöver

Sitter du på för många små och dyra krediter?
Visste du att du kan ersätta alla små lån och krediter med ett enda billigare privatlån hos Lendify och på så sätt sänka din månadskostnad.

Läs mer om att samla lån.
Lär dig mer om privatlån.

Drömmer du om att renovera ditt hem och ditt kök? Eller vill du kanske köpa en ny bil?
Då kan du enkelt och smidigt ansöka om ett privatlån hos Lendify.

Läs mer om att låna till kök, bergvärme, bil renovering eller blancolån.
Jag vill samla lån
*Väljer du direktöverföring får du pengarna på ditt konto samma dag, förutsatt att du har fått ditt lån godkänt av Lendify, signerat skuldebrevet med e-legitimation samt har valt ett utbetalningskonto som tillhör Handelsbanken, Nordea, SEB, Danske Bank eller Swedbank. Väljer du Bankgiro tar det vanligtvis en bankdag.