Söka lån

Funderar du på att söka lån? Hos Lendify ansöker du om att låna pengar till bra villkor – enkelt och smidigt. Läs vidare för att ta reda på hur.

Smarta privatlån med schyssta villkor.

Ansök på två minuter.
Få svar direkt.

Vi finns här på chatt, telefon och mejl.

Sänk räntan ytterligare med Lendify Rewards.

Hur mycket vill du låna?

Exempelkostnad per månad

Avbetalningstid

Vilken ränta du får baseras på dina individuella förutsättningar.
Nedan visas ett exempel för vad din ränta kan bli.
% Exempelränta
% Effektiv exempelränta
% Lägsta ränta med Rewards

Personnummer
Starta BankID-appen på din mobila enhet och klicka på "QR-kod" för att skanna QR-koden på den här sidan

Representativt exempel: 185 000 SEK annuitetslån, 11 års löptid, nominell rörlig ränta 7,55%, effektiv ränta 7,88% ink uppläggningsavgift 495 SEK och aviavgift 0 SEK (autogiro). Totalt återbetalningsbelopp 274 118 SEK ink avgifter, 133 avbetalningar (2 057 SEK/månad).

Hur gör jag för att söka ett lån?

Att ansöka om ett lån hos Lendify är ingen komplicerad process. Du fyller bekvämt i dina uppgifter samt önskat lånebelopp och får svar direkt. Ansökan tar 2 minuter och sker helt digitalt med hjälp av BankID. Du kan låna från 20 000 SEK upp till 500 000 SEK. Om din ansökan blir godkänd kan pengarna betalas ut direkt. Ansökningsformuläret hittar du i rutan till höger. Skicka in din ansökan nu eller läs vidare om hur det fungerar att låna pengar hos Lendify.

Sök ett privatlån

Du har säkert hört termen privatlån förut. Men varför ska du söka ett privatlån hos just Lendify, och vad innebär det egentligen? Ett privatlån är helt enkelt ett lån utan säkerhet. Fördelen med att söka ett privatlån, eller ett blancolån som det även kallas, hos Lendify är att du kan använda pengarna till just det du behöver. Det kan innebära alltifrån att låna pengar till en köksrenovering eller en ny cykel. När du söker lån hos oss tittar vi på dina ekonomiska förutsättningar och erbjuder dig en konkurrenskraftig ränta.

Låna pengar utan säkerhet med låg ränta och bra villkor

Hos Lendify kan du söka lån utan säkerhet med låg ränta och bra villkor. Anledningen till att vi kan erbjuda så låga räntor är för att vi har tagit bort onödiga mellanhänder. Storbankerna är en sådan traditionell mellanhand vilka har som syfte att tjäna så mycket pengar som möjligt på skillnaden i kostnad för in- och utlåning. Hos Lendify lånar du istället av privatpersoner som har satt in sina pengar via investeringsfunktionen på plattformen.

Den enda avgiften Lendify tar ut är en serviceavgift för att förmedla investerarnas pengar till låntagarna. Därför blir det billigare för dig som tar ett lån - smartare ekonomi tillsammans helt enkelt! Lojalitetsprogrammet Lendify Rewards är ett annat exempel på hur vi tar extra väl hand om våra kunder. När du betalar dina räkningar i tid erhåller du poäng. När du har samlat tillräckligt med poäng når du en ny nivå och kan sänka din ränta.

Ansök om ett lån och få svar direkt!

När du ansöker om att låna pengar hos Lendify får du svar direkt på din ansökan. Erbjudandet är giltigt i 30 dagar vilket gör att du kan fundera i lugn och ro. Kontakta oss gärna om du har några frågor. Vi finns tillgängliga på chat, telefon och e-post alla dagar i veckan.

Varför ska jag låna av Lendify?

• Hos oss får du sänkt ränta i takt med att du betalar av lånet med vårt lojalitetsprogram Lendify Rewards
• Du ansöker enkelt, helt digitalt på 2 minuter och får svar direkt! Vi finns här för att ge dig hjälp och tips både kvällar och helger på telefon, chat och mail.
• Direktutbetalning - om din ansökan blir godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt. Vi jobbar inte med bankdagar!
• Vi kan ofta ge dig ett bättre erbjudande än bankerna.

Vi hjälper dig

Vi finns tillgängliga på chatt, telefon och mail. Kontakta oss på det sätt som passar dig bäst, så svarar vi så fort vi kan!

Olika lån för olika behov

Drömmer du om att renovera ditt kök? Längtar du efter en ny bil? Eller funderar du kanske på att installera bergvärme?

Då kan du enkelt och smidigt ansöka om ett privatlån hos Lendify.

Vanliga frågor & svar

Hittar du inte svaret du söker? Här finns fler vanliga frågor & svar.

Vad är minimikraven?

Hur ansöker jag om ett lån?

Vad kan jag låna pengar till?

Hur lång tid innan jag får mitt lån?

Vad är direktutbetalning?

Kan jag lösa mitt lån i förtid?

Hur bedöms min kreditvärdighet?

Vilken ränta får jag när jag lånar?

Vad kostar det att låna pengar?

Kan jag utöka ett befintligt lån?

Hittar du inte svaret du söker? Här finns fler vanliga frågor & svar.

Om Lendify

Allt den gamla banken inte är

Vi effektiviserar den gamla bankens affärsmodell, så att du som lånar eller sparar får ut mer. Tillsammans bygger vi en effektiv digital bankutmanare. En med schyssta villkor för alla.

Läs mer →

Du förtjänar en bättre ränta

Nu revolutionerar vi allt vad lån heter. Och flyttar makten från banken till dig. Resultatet är lägre ränta för dig som lånar och högre avkastning för dig som sparar.