Söka lån

Funderar du på att söka lån? Hos Lendify ansöker du om att låna pengar till bra villkor – enkelt, snabbt och smidigt. Läs vidare för att ta reda på hur.

Ansök och få svar direkt

Få ditt lån utbetalt inom några timmar*
×

Vi rekommenderar en kortare löptid för det lånebelopp du har valt.

Lånebelopp
Återbetalningstid
Exempelränta:
Effektiv ränta:
Så här har vi räknat
Månadsbetalning
Månadsinkomst
Sysselsättning
Boendeform
E-postadress
Telefonnummer

Hur gör jag för att söka ett lån?

Att ansöka om ett lån hos Lendify är ingen komplicerad process. Du fyller bekvämt i dina uppgifter samt önskat lånebelopp och får svar direkt. Ansökan tar 2 minuter och sker helt digitalt med hjälp av BankID. Du kan låna från 20 000 kr upp till 500 000 kr. Om din ansökan blir godkänd kan pengarna betalas ut direkt. Ansökningsformuläret hittar du i rutan till höger. Skicka in din ansökan nu eller läs vidare om hur det fungerar att låna pengar hos Lendify.

Vi hjälper dig

Våra duktiga handläggare finns tillgängliga på chat, telefon och e-post. Kontakta oss så hjälper vi dig med din ansökan.

Sök ett privatlån

Du har säkert hört termen privatlån förut. Men varför ska du söka ett privatlån hos just Lendify, och vad innebär det egentligen? Ett privatlån är helt enkelt ett lån utan säkerhet. Fördelen med att söka ett privatlån, eller ett blancolån som det även kallas, hos Lendify är att du kan använda pengarna till just det du behöver. Det kan innebära alltifrån att låna pengar till en köksrenovering eller en ny cykel. När du söker lån hos oss tittar vi på dina ekonomiska förutsättningar och erbjuder dig en konkurrenskraftig ränta.

Låna pengar utan säkerhet med låg ränta och bra villkor

Hos Lendify kan du söka lån utan säkerhet med låg ränta och bra villkor. Anledningen till att vi kan erbjuda så låga räntor är för att vi har tagit bort onödiga mellanhänder. Storbankerna är en sådan traditionell mellanhand vilka har som syfte att tjäna så mycket pengar som möjligt på skillnaden i kostnad för in- och utlåning. Hos Lendify lånar du istället av privatpersoner som har satt in sina pengar via investeringsfunktionen på plattformen. Den enda avgiften Lendify tar ut är en serviceavgift för att förmedla investerarnas pengar till låntagarna. Därför blir det billigare för dig som tar ett lån - smartare ekonomi tillsammans helt enkelt! Lojalitetsprogrammet Lendify Rewards är ett annat exempel på hur vi tar extra väl hand om våra kunder. När du betalar dina räkningar i tid erhåller du poäng. När du har samlat tillräckligt med poäng kan dessa bytas mot en sänkt ränta.

Ansök om ett lån och få svar direkt!

När du ansöker om att låna pengar hos Lendify får du svar direkt på din ansökan. Erbjudandet är giltigt i 30 dagar vilket gör att du kan fundera i lugn och ro. Kontakta oss gärna om du har några frågor. Vi finns tillgängliga på chat, telefon och e-post alla dagar i veckan.

Varför ska jag låna av Lendify?

Hos oss får du sänkt ränta i takt med att du betalar av lånet med vårt lojalitetsprogram Lendify Rewards
Du ansöker enkelt, helt digitalt på 2 minuter och får svar direkt! Vi finns här för att ge dig hjälp och tips både kvällar och helger på telefon, chat och mail.
Direktutbetalning - om din ansökan blir godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt. Vi jobbar inte med bankdagar!
Vi kan ofta ge dig ett bättre erbjudande än bankerna. Våra låntagare har i snitt sänkt sin månadskostnad med 1 950 kr!

Vanliga frågor och svar

Har du fler frågor? Se alla vanliga frågor och svar.

Låna till det du behöver

Sitter du på för många små och dyra krediter?
Visste du att du kan ersätta alla små lån och krediter med ett enda billigare privatlån hos Lendify och på så sätt sänka din månadskostnad.

Läs mer om att samla lån.
Lär dig mer om privatlån.

Drömmer du om att renovera ditt hem och ditt kök? Eller vill du kanske köpa en ny bil?
Då kan du enkelt och smidigt ansöka om ett privatlån hos Lendify.

Läs mer om att låna till kök, bergvärme, bil renovering eller blancolån.
Jag vill samla lån

*Väljer du direktöverföring får du pengarna på ditt konto samma dag, förutsatt att du har fått ditt lån godkänt av Lendify, signerat skuldebrevet med e-legitimation samt har valt ett utbetalningskonto som tillhör Handelsbanken, Nordea, SEB, Danske Bank eller Swedbank. Väljer du Bankgiro tar det vanligtvis en bankdag.