Privatlån

Ett privatlån är ett lån utan krav på säkerhet eller kontantinsats. Vi skär bort alla mellanhänder och kan därför erbjuda konkurrenskraftiga räntor. Ansök nu och få svar direkt!

Ansök och få svar direkt

Få ditt lån utbetalt inom några timmar*
×

Vi rekommenderar en kortare löptid för det lånebelopp du har valt.

Lånebelopp
Återbetalningstid
Exempelränta:
Effektiv ränta:
Så här har vi räknat
Månadsbetalning
Månadsinkomst
Sysselsättning
Boendeform
E-postadress
Telefonnummer

Låna pengar med låg ränta

I vårt lojalitetsprogram Lendify Rewards samlar du poäng genom att vara en lojal och skötsam kund. Då får du ännu lägre ränta i takt med att du betalar av lånet.

Låna pengar med enkel ansökan

Ansök på 2 minuter och få svar direkt! Vill du ha hjälp finns vi här både kvällar och helger på telefon, chat och mail. Läs mer om vad ett privatlån är här.

Låna pengar direkt

Blir din ansökan godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt med hjälp av direktutbetalning (tilläggstjänst). Vi jobbar inte med bankdagar!

Ansökan är inte bindande

Ansökan är inte bindande och när du får ett erbjudande från oss är det giltigt i 30 dagar så kan du fundera i lugn och ro.

Vi hjälper dig

Våra duktiga handläggare finns tillgängliga på chat, telefon och e-post. Kontakta oss så hjälper vi dig med din ansökan.

Privatlån med låg ränta

Vi kan erbjuda privatlån med låg ränta tack vare att vi har låga kostnader. Dessutom har vi vårt lojalitetsprogram Lendify Rewards som är ett unikt program där du samlar poäng genom att vara en lojal och skötsam kund. De poäng du samlat ihop kan du byta in mot sänkt ränta på ditt lån. Det betyder att du får ännu lägre ränta i takt med att du betalar av lånet.

Vi kan erbjuda låga räntor och ha låga kostnader eftersom vi tar bort banken ur ekvationen och kopplar ihop personer som vill låna med personer som vill investera. Vår modell bygger på delningsekonomin (peer to peer) likt Uber och Airbnb, vilket gör det billigare och effektivare än att gå via en bank för att låna och investera.

Privatlån med enkel ansökan

Ansök online på bara 2 minuter och få svar direkt! Du identifierar dig snabbt och enkelt med BankID. Om du vill ha hjälp finns vi här både kvällar och helger på telefon, chat och mail. Så tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar kring vårt privatlån.

Vad är privatlån?

Ett privatlån är ett lån utan krav på säkerhet och kontantinsats. Du kan alltså låna pengar utan att ha t.ex. en bostad som säkerhet. Privatlån tas ofta för att kunna finansiera olika former av konsumtion. Du är kanske i behov av en ny båt, bil eller vill kunna renovera ditt badrum. Privatlån kan även användas för att betala av flera dyrare lån och krediter och ersätta dem med ett billigare lån med lägre ränta. På så vis kan du spara flera tusen varje månad. De kunder som gjort detta har i genomsnitt sparat 1 950 kr/månad jämfört med deras tidigare lån. Här kan du läsa mer om fördelarna med att samla lån.

Vad är skillnaden mellan privatlån och blancolån?

Privatlån och blancolån är olika namn för samma slags lån, ett lån utan säkerhet. Ett privatlån kan användas till att finansiera just det du behöver, oavsett om det handlar om att renovera hemma, samla dyrare lån eller låna pengar för att studera. Vi erbjuder privatlån upp till 500 000 kr utan krav på säkerhet och pengarna utbetalas direkt efter en godkänd ansökan.

Hur ansöker jag om ett privatlån?

Du ansöker enkelt digitalt på vår hemsida med BankID. Därefter får du fylla i ett antal uppgifter om din livssituation. Det tar bara 2 minuter att ansöka om ett lån och är helt kostnadsfritt. Ansök nu och du får svar direkt!

Hur mycket kan jag låna?

Vi erbjuder lån från 20 000 kr upp till 500 000 kr. Exakt vilken summa du kan få låna är svårt att säga utan att göra en utvärdering av din ekonomiska situation. För att du ska få låna krävs det först att du uppfyller våra grundkriterier, vilket är inga betalningsanmärkningar, ingen skuld hos Kronofogden, inkomst på minst 180 000 kr/år, folkbokförd i Sverige, minst 18 år gammal.
Om du uppfyller våra grundkriterier får du fylla i en del personuppgifter och uppgifter om din ekonomiska situation. Därefter bedömer vi din kreditvärdighet vilket avgör vilken ränta vi kan erbjuda dig samt beräknar hur mycket du får låna för att din individuella ekonomiska kalkyl ska gå ihop. Du får alltså oftast låna pengar om du har en god kreditvärdighet, inga betalningsanmärkningar, en sund privatekonimi, en god inkomst i förhållande till dina kostnader samt inte är för högt skuldsatt sedan tidigare.

När kan jag få pengarna på kontot?

Tack vare våra digitala processer kan vi erbjuda våra kunder direktutbetalning. Det betyder att när du fått ditt lån godkänt och du signerat skuldebrevet via BankID kan du få pengarna insatta på ditt konto direkt - dygnet runt, året om. Du behöver alltså inte vänta ett antal bankdagar för att få dina pengar, som du oftast behöver hos banken.

Varför ska jag låna av Lendify?

Hos oss får du sänkt ränta i takt med att du betalar av lånet med vårt lojalitetsprogram Lendify Rewards
Du ansöker enkelt, helt digitalt på 2 minuter och får svar direkt! Vi finns här för att ge dig hjälp och tips både kvällar och helger på telefon, chat och mail.
Direktutbetalning - om din ansökan blir godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt. Vi jobbar inte med bankdagar!
Vi kan ofta ge dig ett bättre erbjudande än bankerna. Våra låntagare har i snitt sänkt sin månadskostnad med 1 950 kr!

Vanliga frågor och svar

Har du fler frågor? Se alla vanliga frågor och svar.

Låna till det du behöver

Sitter du på för många små och dyra krediter?
Visste du att du kan ersätta alla små lån och krediter med ett enda billigare privatlån hos Lendify och på så sätt sänka din månadskostnad.

Läs mer om att samla lån.
Lär dig mer om privatlån.

Drömmer du om att renovera ditt hem och ditt kök? Eller vill du kanske köpa en ny bil?
Då kan du enkelt och smidigt ansöka om ett privatlån hos Lendify.

Läs mer om att låna till kök, bergvärme, bil renovering eller blancolån.
Jag vill samla lån

*Väljer du direktöverföring får du pengarna på ditt konto samma dag, förutsatt att du har fått ditt lån godkänt av Lendify, signerat skuldebrevet med e-legitimation samt har valt ett utbetalningskonto som tillhör Handelsbanken, Nordea, SEB, Danske Bank eller Swedbank. Väljer du Bankgiro tar det vanligtvis en bankdag.