Renoveringslån

Låna från 20 000 kr upp till 500 000 kr för att renovera hemma och höja värdet på din bostad! Blir din ansökan godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt. Ansök nu, svar direkt!

Ansök och få svar direkt

Få ditt lån utbetalt inom några timmar*
×

Vi rekommenderar en kortare löptid för det lånebelopp du har valt.

Lånebelopp
Återbetalningstid
Exempelränta:
Effektiv ränta:
Så här har vi räknat
Månadsbetalning
Månadsinkomst
Sysselsättning
Boendeform
E-postadress
Telefonnummer

Låna pengar för att renovera

Funderar du på att renovera hemma för att öka värdet på din bostad, eller helt enkelt för att skapa ett mer trivsamt och praktiskt hem? När du ska renovera hemma, behövs ofta ett litet tillskott i kassan. Det är inte ovanligt att ta hjälp av ett privatlån för att kunna skapa sitt drömhem.

Se vilken ränta du kan få!

Renoveringslån med bra ränta

Vi på Lendify ger dig möjligheten att låna upp till 500 000 kr för att renovera, oavsett vilken typ av renovering det gäller. Ett renoveringsprojekt kan innebära allt ifrån att måla om till att rusta upp både badrum och kök.
Vi erbjuder så kallade privatlån (även kallat blancolån), vilket är lån utan krav på säkerhet eller kontantinsats. Genom att kapa bort mellanhänder kan vi erbjuda konkurrenskraftiga räntor. Det betyder att du kan låna pengar till att renovera till en mycket förmånlig månadskostnad. Våra låntagare har i snitt lyckats sänka sin månadskostnad med 1 950 kr jämfört med sina gamla lån.

Hur gör jag för att låna pengar till renovering?

För att låna till renovering rekommenderar vi att du först utvärderar din ekonomi och dina behov, sätter uppen budget för ditt renoveringsprojekt och sedan bestämmer dig för hur stor summa du vill låna. Vi på Lendify kan erbjuda dig lån från 20 000 kr upp till 500 000 kr, vilket betyder att du kan låna av oss oavsett om du ska byta köksluckor eller renovera hela huset.

Du skickar enkelt in din ansökan online med hjälp av BankID. När du har skickat in din ansökan gör vi en kreditbedömning och undersöker att du uppfyller våra krav, bland annat att du är minst 18 år gammal och är folkbokförd i Sverige. När din ansökan är godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt och sätta igång med ditt renoveringsprojekt. Att ansöka om ett lån är helt kostnadsfritt och tar bara 2 minuter.

Varför ska jag låna av Lendify?

Hos oss får du sänkt ränta i takt med att du betalar av lånet med vårt lojalitetsprogram Lendify Rewards
Du ansöker enkelt, helt digitalt på 2 minuter och får svar direkt! Vi finns här för att ge dig hjälp och tips både kvällar och helger på telefon, chat och mail.
Direktutbetalning - om din ansökan blir godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt. Vi jobbar inte med bankdagar!
Vi kan ofta ge dig ett bättre erbjudande än bankerna. Våra låntagare har i snitt sänkt sin månadskostnad med 1 950 kr!

Vi hjälper dig

Våra duktiga handläggare finns tillgängliga på chat, telefon och e-post. Kontakta oss så hjälper vi dig med din ansökan.

Vanliga frågor och svar

Har du fler frågor? Se alla vanliga frågor och svar.

Hur fungerar Lendify?

Lendify tar bort banken ur ekvationen och kopplar ihop personer som vill låna med personer som vill investera. Vår modell bygger på delningsekonomin (peer to peer) likt Uber och Airbnb, vilket gör det billigare och effektivare än att gå via en bank för att låna pengar. Dessutom är vi helt digitala, så du slipper hantera stora mängder papper och långa väntetider. Hos oss identifierar du dig snabbt och enkelt med BankID. Om din ansökan blir godkänd kan du få pengarna direkt till ditt konto, dygnet runt.
Läs mer om Lendify

*Väljer du direktöverföring får du pengarna på ditt konto samma dag, förutsatt att du har fått ditt lån godkänt av Lendify, signerat skuldebrevet med e-legitimation samt har valt ett utbetalningskonto som tillhör Handelsbanken, Nordea, SEB, Danske Bank eller Swedbank. Väljer du Bankgiro tar det vanligtvis en bankdag.