Lendify Rewards

Som kund får du tillgång till vårt lojalitetsprogram Lendify Rewards. Betalar du dina räkningar i tid sänker vi din ränta ytterligare.

Hur fungerar Lendify Rewards?

Du samlar automatiskt poäng i Lendify Rewards när du exempelvis betalar i tid, har låneskydd eller använder autogiro. I takt med att du samlar poäng låser du upp nya nivåer. När du nått en ny nivå belönar vi dig med en lägre ränta. Du ser all information, såsom ditt poängsaldo, på Mina Sidor.

Hur sänker jag min ränta?

När du når en ny nivå i Lendify Rewards låser du upp en ny ränterabatt som du kan aktivera på Mina sidor. Rabatten är förutbestämd och baseras på din startränta. Hur låg din ränta kan bli beror också på vad din startränta är, men räntan kan aldrig gå under 2,95% genom Rewards.

Som befintlig kund som uppnått nivåer i Lendify Rewards så gäller din nivå även för nya lån. Det innebär att du direkt kan få ränterabatt på ditt lån om du uppnått nivåer sedan tidigare.

När du har nått högsta nivån i Lendify Rewards börjar du samla poäng som omvandlas till pengar och sätts in på ett investeringskonto hos oss på Lendify. Det betyder att du går från att ha ett lån till att bli sparare på vår plattform. På ditt konto växer dina pengar varje månad. Vi vill på så vis hjälpa dig komma igång med ditt sparande. Vi vill också uppmuntra dig att fortsätta spara en liten summa varje månad och se hur dina pengar växer!

Fullständig information om din nivå i Lendify Rewards hittar du som inloggad kund på Mina sidor - Rewards.

Få pengar över med Lendifys Ekonomiskola

Våra kostnadsfria digitala kurser hjälper dig få koll på din privatekonomi och pengar över i slutet av månaden. En kurs i Ekonomiskolan tar cirka fem minuter och ger dig dessutom poäng i Lendify Rewards så att du kan sänka din ränta snabbare!

Vanliga frågor & svar

Hittar du inte svaret du söker? Här finns fler vanliga frågor & svar.

Vem kan ta del av programmet?

Kostar Lendify Rewards?

Vad händer om jag inte betalar?

Hur kan jag samla poäng?

Hur betalar jag tillbaka lånet?

Hittar du inte svaret du söker? Här finns fler vanliga frågor & svar.

Du förtjänar en bättre ränta

Nu revolutionerar vi allt vad lån heter. Och flyttar makten från banken till dig. Resultatet är lägre ränta för dig som lånar och högre avkastning för dig som sparar.