Samla lån

Vi hjälper dig att samla dina lån och krediter så att du får ett billigare lån med bättre villkor. De kunder som samlat sina lån hos oss har i snitt sänkt sin månadskostnad med 1 950 kr.

Ansök och få svar direkt

Få ditt lån utbetalt inom några timmar*
×

Vi rekommenderar en kortare löptid för det lånebelopp du har valt.

Lånebelopp
Återbetalningstid
Exempelränta:
Effektiv ränta:
Så här har vi räknat
Månadsbetalning
Månadsinkomst
Sysselsättning
Boendeform
E-postadress
Telefonnummer

Samla lån och krediter

Har du lån och krediter på flera olika ställen? Det kan vara svårt att hålla reda på och bli både dyrt och komplicerat. Ofta innebär det också att du betalar mycket mer än vad du borde på grund av alldeles för höga räntor och onödiga avgifter. Genom att samla dina lån hos oss kan du minska din månadskostnad, få mer pengar över och bättre ordning på din ekonomi. Förmodligen kan du spara flera hundralappar bara på administrationsavgifter - varje månad! Hos oss kan du samla dina lån och krediter upp till 500 000 kr utan några administrationsavgifter eller fakturaavgifter om du betalar med e-faktura.

Ansök om ett lån redan idag och se hur mycket du kan spara varje månad!

Vi hjälper dig

Våra duktiga handläggare finns tillgängliga på chat, telefon och e-post. Kontakta oss så hjälper vi dig med din ansökan.

Hur mycket pengar kan jag spara?

Exempel:
Anders har två olika lån, ett lån på 150 000 kr som han tog för att renovera badrummet med en ränta på 7 % och en avbetalning på en cykel på 10 000 kr med en ränta på 21 %.
Anders betalar idag totalt 1050 kr/månad i ränta för sina lån.
Om Anders flyttar över båda sina lån till Lendify och får en ränta på 4,9% blir hans månadskostnad 653 kr.
Det betyder att Anders sparar närmare 5000 kr varje år på att flytta sina lån.

Du kan spara hundralappar varje månad även om du bara har ett litet lån som du flyttar över till oss. Om du t.ex. har en kreditkortsskuld på 25 000 kr med 20% ränta och flyttar över lånet till oss och får 8% i ränta sparar du ca 3000 kr varje år

Vem kan samla sina lån?

Det finns många olika situationer då det är lämpligt att samla sina lån, här är några:
Om du har många dyra lån och krediter hos flera olika aktörer
Om du tycker att det är svårt att få en överblick över dina lån, avbetalningar och krediter
Om du har höjt din kreditvärdighet sedan du tog lånet kan vi förmodligen erbjuda dig en bättre ränta
Om du har fått en högre lön sedan du tog lånet kan vi kanske erbjuda dig en lägre ränta än du har idag
Om du vill betala färre räkningar varje månad

Hur gör jag för att samla ihop mina lån?

Det är enkelt att samla sina lån hos Lendify – och sänka sin månadskostnad. Ansök helt kostnadsfritt med BankID och få ditt individuella räntebesked på 2 minuter. I ansökan anger du totalbeloppet av dina lån och krediter. Om ditt lån blir godkänt kan det normalt betalas ut direkt. Du använder sedan pengarna för att betala av dina dyra krediter och lån, och i fortsättningen betalar du bara till oss och sparar pengar varje månad.

Ansök kostnadsfritt om lån!

Varför kan Lendify erbjuda så bra räntor?

I Sverige sitter hundratusentals personer och betalar en orimligt hög ränta på sina lån och kreditkortsskulder. Det är något vi på Lendify vill ändra på. Med modern teknik kapar vi bort banken och kan därför ofta erbjuda klart lägre räntor. De kunder som samlat sina lån hos oss har i snitt sänkt sin månadskostnad med 1 950 kr! Vill du också sänka månadskostnaden för dina privatlån? Ansök om ett lån och se hur mycket lägre ränta just du kan få! Vi rekommenderar såklart att du jämför olika lån för att få det bästa erbjudandet för dig.

Varför ska jag låna av Lendify?

Du får sänkt ränta genom att betala dina räkningar i tid via vårt lojalitetsprogram Lendify Rewards
Du ansöker enkelt, helt digitalt på 2 minuter och får svar direkt! Vi finns här för att ge dig hjälp och tips både kvällar och helger på telefon, chat och mail.
Direktutbetalning - om din ansökan blir godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt. Vi jobbar inte med bankdagar!
Vi kan ofta ge dig ett bättre erbjudande än bankerna. Våra låntagare har i snitt sänkt sin månadskostnad med 1 950 kr!

Vanliga frågor och svar

Har du fler frågor? Se alla vanliga frågor och svar.

Hur fungerar Lendify?

Lendify tar bort banken ur ekvationen och kopplar ihop personer som vill låna med personer som vill investera. Vår modell bygger på delningsekonomin (peer to peer) likt Uber och Airbnb, vilket gör det billigare och effektivare än att gå via en bank för att låna pengar. Dessutom är vi helt digitala, så du slipper hantera stora mängder papper och långa väntetider. Hos oss identifierar du dig snabbt och enkelt med BankID. Om din ansökan blir godkänd kan du få pengarna direkt till ditt konto, dygnet runt.
Läs mer om Lendify

*Väljer du direktöverföring får du pengarna på ditt konto samma dag, förutsatt att du har fått ditt lån godkänt av Lendify, signerat skuldebrevet med e-legitimation samt har valt ett utbetalningskonto som tillhör Handelsbanken, Nordea, SEB, Danske Bank eller Swedbank. Väljer du Bankgiro tar det vanligtvis en bankdag.