Samla lån och krediter

Genom att samla alla dina lån och krediter hos Lendify kan du sänka din månadskostnad. De kunder som samlat sina lån hos oss har i snitt sänkt sin månadskostnad med 1 950 kr.

Ansök och få svar direkt

Få ditt lån utbetalt inom några timmar*
×

Vi rekommenderar en kortare löptid för det lånebelopp du har valt.

Lånebelopp
Återbetalningstid
Exempelränta:
Effektiv ränta:
Så här har vi räknat
Månadsbetalning
Månadsinkomst
Sysselsättning
Boendeform
E-postadress
Telefonnummer

Samla alla lån och krediter

I Sverige sitter hundratusentals personer och betalar en orimligt hög ränta på sina lån och kreditkortsskulder. Det är något vi på Lendify vill ändra på. Med modern teknik kapar vi bort banken och kan därför ofta erbjuda klart lägre räntor. De kunder som samlat sina lån hos oss har i snitt sänkt sin månadskostnad med 1 950 kr! Vill du också sänka månadskostnaden för dina privatlån? Ansök om ett lån och se hur mycket lägre ränta just du kan få!

Tänk på att du kan spara hundralappar varje månad även om du bara har ett litet lån som du flyttar över till oss. Om du t.ex. har en kreditkortsskuld på 25 000 kr med 20% ränta och flyttar över lånet till oss och får 8% i ränta sparar du ca 3000 kr varje år!

Ansök om ett lån redan idag och se hur mycket du kan spara varje månad!

Lösa lån - vad betyder det?

När man talar om att lösa lån innebär det att på ett eller annat vis betala av sina lån, dvs. att lösa dem. Det har samma innebörd som att samla sina lån. Den enda skillnaden är att samla lån brukar betyda att man har flera lån som man samlar ihop, medan att lösa lån bara betyder att betala av ett eller flera lån.

Vi kan erbjuda dig att lösa dina små och dyra lån och krediter och ersätta dem med ett större billigare privatlån (ibland kallat blancolån) som har lägre ränta. På så vis kan du sänka din månadskostnad. Våra låntagare sänker i snitt sin månadskostnad med 1 950 kr när de ersätter sina gamla lån och krediter med ett Lendify-lån. Dessutom finns goda möjligheter till bättre lånevillkor om det visar sig att din ekonomi har förbättrats sedan du ansökte om dina gamla lån. Ytterligare en fördel med att samla dina lån är att du bara behöva betala en enda faktura och slipper betala flera uppläggnings- och avikostnader. På så sätt kan du få bättre översikt över din ekonomi samtidigt som du sänker din månadskostnad.

Samla lån och förbättra din lånesituation

Om du har flera olika lån och avbetalningar betyder det ofta flera olika räntor och flera dolda kostnader som avi- och fakturaavgifter, och kanske ibland även förseningsavgifter. Så genom att samla ihop lån och avbetalningar kan du på ett enkelt sätt få bättre ordning på din ekonomi och förmodligen spara flera hundalappar bara på administrationsavgifter - varje månad! Dessutom ser vi såklart till att du sparar pengar på en lägre ränta hos oss. Så det blir dubbel vinning för dig, enklare och billigare!

Hur gör jag för att samla ihop mina lån?

Det är enkelt att samla sina lån hos Lendify – och sänka sin månadskostnad. Ansök helt kostnadsfritt om ett blancolån och få ditt individuella räntebesked på 2 minuter. Du ansöker då om ett blancolån som motsvarar totalbeloppet av dina andra lån och krediter tillsammans. Du använder sedan lånet för att betala av dina dyra krediter och lån, och i fortsättningen betalar du bara ränta till oss och sparar pengar varje månad. Läs mer om blancolån och hur det fungerar. För din säkerhet och för att garantera en smidig process erbjuder vi signering av avtal med BankID. Om ditt lån blir godkänt kan det normalt betalas ut direkt.

Ansök kostnadsfritt om lån!

Varför ska jag låna av Lendify?

Hos oss får du sänkt ränta i takt med att du betalar av lånet med vårt lojalitetsprogram Lendify Rewards
Du ansöker enkelt, helt digitalt på 2 minuter och får svar direkt! Vi finns här för att ge dig hjälp och tips både kvällar och helger på telefon, chat och mail.
Direktutbetalning - om din ansökan blir godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt. Vi jobbar inte med bankdagar!
Vi kan ofta ge dig ett bättre erbjudande än bankerna. Våra låntagare har i snitt sänkt sin månadskostnad med 1 950 kr!

Vi hjälper dig

Våra duktiga handläggare finns tillgängliga på chat, telefon och e-post. Kontakta oss så hjälper vi dig med din ansökan.

Vanliga frågor och svar

Har du fler frågor? Se alla vanliga frågor och svar.

Tryggt och säkert - en självklarhet

Trygghet är otroligt viktigt för Lendify - och för våra kunder. Vi använder världsledande säkerhet och kryptering och hanterar alltid personuppgifter med mycket stor omsorg, till exempel skulle vi aldrig lämna ut våra kunders personuppgifter. För din trygghet står Lendify under tillsyn av Finansinspektionen.
Läs mer om hur Lendify fungerar

*Väljer du direktöverföring får du pengarna på ditt konto samma dag, förutsatt att du har fått ditt lån godkänt av Lendify, signerat skuldebrevet med e-legitimation samt har valt ett utbetalningskonto som tillhör Handelsbanken, Nordea, SEB eller Swedbank. Väljer du Bankgiro tar det vanligtvis en bankdag.