Slutför din ansökan

Här kan du se och skriva under ditt avtal. Logga in med BankID för att slutföra din ansökan. Det tar bara några minuter, sedan är du helt klar.

Personnummer
Starta BankID-appen på din mobila enhet och klicka på "QR-kod" i appen för att skanna QR-koden på den här sidan.


Det verkar som att du inte är registrerad användare hos oss. Skapa ett nytt investerarkonto eller ansök om lån för att komma vidare. Du kan alltid nå oss på 020-203040

Skapa investerarkonto
Ansök om lån

Hur slutför jag min ansökan?

Genom att identifiera dig med hjälp av BankID kommer du kunna granska ditt låneerbjudande, skriva under avtalet och fylla i eventuella ytterligare uppgifter. Det tar bara några minuter. I samband med att du slutför din ansökan inhämtar vi sådan information vi anser nödvändig för att göra en fullständig kreditbedömning.

När får jag pengarna utbetalda?

Om din ansökan blir godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt till ditt konto eller efter 1-2 bankdagar beroende på vilket utbetalningssätt du väljer. Det enda du behöver göra nu är att signera avtalet och lämna in eventuella ytterligare uppgifter. Så fort du identifierat dig med BankID förklarar vi för dig vad just du behöver göra.

Vi hjälper dig

Vi finns tillgängliga på chatt, telefon och mail. Kontakta oss på det sätt som passar dig bäst, så svarar vi så fort vi kan!

Om Lendify

Allt den gamla banken inte är

Vi effektiviserar den gamla bankens affärsmodell, så att du som lånar eller sparar får ut mer. Tillsammans bygger vi en effektiv digital bankutmanare. En med schyssta villkor för alla.

Läs mer →

Visste du att du får sänkt ränta om du betalar dina räkningar i tid?

Genom vårt lojalitetsprogram Lendify Rewards samlar du poäng genom att betala dina räkningar i tid.