Sveriges nöjdaste privatlånekunder

Lendify har vunnit utmärkelsen Sveriges nöjdaste privatlånekunder enligt Svenskt Kvalitetsindex två år i rad, både 2019 och 2020.

Vad går undersökningen ut på?

Undersökningen görs av Svenskt Kvalitetsindex (SKI) och mäter och analyserar SKI kundernas nöjdhet och lojalitet till bankerna. Undersökningen mäter image, förväntningar, produktkvalitet, servicekvalitet och prisvärdhet. Både 2019 och 2020 vann Lendify utmärkelsen Sveriges nöjdaste privatlånekunder, och resultatet ökade från 2019 till 2020.

Lendify vinner SKI 2020

SKI beskriver att man kan tolka resultatet inom kundnöjdhet:
"SKI kundnöjdhet mäts på en skala mellan 0 och 100. Generellt sett har branscher och företag som får betyg under 60 i kundnöjdhet stora svårigheter att motivera sina kunder att stanna kvar hos sig, medan betyg över 75 pekar på en stark relation mellan företag och kund."

Vi är väldigt glada och ödmjuka inför att ha vunnit utmärkelsen två år i rad. Nöjda kunder är grunden i allt vi gör och vår arbete fortsätter nu.

Få pengar över med Lendifys Ekonomiskola

Våra kostnadsfria digitala kurser hjälper dig få koll på din privatekonomi och pengar över i slutet av månaden. En kurs i Ekonomiskolan tar cirka fem minuter och ger dig dessutom poäng i Lendify Rewards så att du kan sänka din ränta snabbare!

Du förtjänar en bättre ränta

Nu revolutionerar vi allt vad lån heter. Och flyttar makten från banken till dig. Resultatet är lägre ränta för dig som lånar och högre avkastning för dig som sparar.